Господарський суд Черкаської області під головуванням судді Вікторії Потапенко розглядає справу про стягнення з релігійної громади «Чорнобильський Спас» Істинно-православної церкви заборгованості за оренду приміщення та про повернення самого приміщення Департаменту економіки та розвитку Черкаської міськради.

Про це йдеться в ухвалі суду від 10 лютого.

Заявлено позов про розірвання договору оренди об'єкта нерухомості від 15 липня 2011 року, стягнення з релігійної громади «Чорнобильський Спас» Істинно-православної церкви на користь Департаменту економіки та розвитку Черкаської міськради дебіторської заборгованості за договором оренди в сумі 25 834,74 грн та пені у сумі 2 062,23 грн та зобов'язання релігійної громади повернути об'єкт оренди, що є комунальною власністю, що розташований за адресою: м. Черкаси, вул. Петровського, 279, загальною площею 295,00 кв. м.

Слухання відбувалося 10 лютого, проте на нього представник позивача не з’явився. Розгляд справи відкладено й призначено на 3 березня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Черкащанка 16.02.2014 01:01
Вони вчепились за церкву нехай краще розкажуть скільком друзям-орендарям задарма списали заборгованість.Та де беруть кошти на відпочинки за кордоном.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 87 14.02.2014 21:08
А че долги такие большие? Не платили что ли? Или в "истинно-православной" церкви это в порядке вещей? Договор есть договор-надо выполнять, даже "истинно-православным".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100