реклама

реклама

Черкаська міжрайонна екологічна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем працівником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Черкаській області.


Дії посадовця призвели до незаконного оформлення права власності окремими громадянами на три будинки, що були самовільно побудовані в межах прибережної зони річки Дніпро.

Одному з колишніх керівників вказаного органу державного контролю вже вручено підозру у скоєному злочині. За матеріалами слідства ця особа, діючи умисно, на користь третіх осіб, зловживаючи своїм службовим становищем, порушуючи процедуру розгляду дозвільних документів, незаконно затвердила декларації про готовність об’єктів до експлуатації.

Останньому та його захисникам, відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення перед направленням їх до суду, інформуюють у прес-службі Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Цой 16.02.2014 21:19
Колишних працивникив . Внимательно читай ,, хто,,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Хто 16.02.2014 18:58
А керує інспекцією Борис Євмина, або Боря бордюр.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Владислав 16.02.2014 17:44
Б..да б...ду береже
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100