Необхідно ліквідувати обласні та районні держадміністрації як ознаку «окупаційної» влади в Україні. На цьому наголосив народний депутат Микола Томенко, виступаючи учора під час народного віче в Чернігові, інформує його прес-служба.


За його словами, сьогоднішні акції протесту – це не лише вимога нової Конституції, нового уряду чи дострокових президентських виборів. Це – завдання реалізації нової моделі організації влади та приведення до влади від посади президента до голови сільської ради авторитетних, професійних людей, яких поважає громада і які шанують простих людей.

– З огляду на це для нас принциповим завданням є ліквідація обласних та районних адміністрацій, які сьогодні діють, фактично, як складова «окупаційної» системи влади. Президент призначає на ці посади здебільшого людей з «братніх» до себе регіонів, людей, які не користуються авторитетом на місцях і які приїжджають, фактично, для того, щоб реалізувати інтереси відповідного фінансово-політичного угрупування та заробити кошти на цьому регіоні, – зазначив Микола Томенко.

Тому, на його думку, завдання обласних і міських євромайданів – вимагати відставки голів ОДА і тих голів райдержадміністрацій, які заплямували себе незаконними чи злочинними рішеннями і діями. 

– А в перспективі необхідно зробити все, щоб відновити систему місцевого самоврядування і ліквідувати обласні та районні держадміністрації, – підсумував нардеп.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Чукча 17.02.2014 12:38
Ну завдання ставить это пан Томенка научился, умеет. Как обстоит дело с 7 пунктами ультиматума от Томенка? Или уже разрабатывается новая доктрина? Почему не в Сочи, почему не на коньках?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 незнайка 17.02.2014 11:00
Собирались проводить административну ю реформу Результат ГРЫНЖОЛЫ на Евровидении и у самого прекрасные жилищные условия в Киеве
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Фотограф 17.02.2014 10:48
ЧЧЧЧЧЧчччччччее еее...
Он, что Чернигов с Чорнобаем перплутав??? В Черноае от него уже тошнит . Готовится к смене электората на более незаезженный?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Нестор Іванович 17.02.2014 10:06
Д...рний піп - д...рна молитва. Цей карликовий месійка задовбав уже із своїми недолугими порадами про те, що і кому потрібно робити: то він шукав як януковичу краще із кризи "сухеньким" вийти, а це вирішив реформувати владу і ліквідувати виконавчу вертикаль. Д...рню, сьогодня в країні хазяйнує хунта, люди не мають чого їсти і мруть через відсутність грошей на лікування, кругом хабарництво і корупція, а воно мичить як нетелі по селах *ероєм подаровані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Н2о 17.02.2014 09:49
влада "окупаційна",опозиція- продажна....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Свой 17.02.2014 09:31
Ага! Кучка людей требует анархии. Все развалить, а когда все остановится искать виновных?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100