Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка запрошує переглянути вистави, які заплановані на 20-23 лютого.

Так, 20 лютого, у четвер о 18.30 на любителів театру чекає комедія за п'єсою класика російської літератури Антона Чехова «Вишневий сад».

Це – яскрава ілюстрація життя на зламі ХХ-ХХІ століття.

22 лютого, у суботу, о 17.00 – сучасний варіант трьохсотрічної історії про палке та пристрасне кохання за мотивами однієї з найвідоміших комедій видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра «Дванадцята ніч, або що захочете».

Український переклад п’єси спеціально для черкаського театру зробив видатний український письменник Юрій Андрухович.

23 лютого, у неділю, о 17.00 на черкащан та гостей міста чекає травестія на дві дії за п'єсою Олекси Коломійця «Фараони» «Хто у домі господар?!».


Це – вкрай смішна, майже фарсова комедія. Місце дії вистави – звичайне село в період радянської влади, де всі керівні пости зайняті виключно чоловіками. Але після однієї бурхливої ночі з піснями і великою кількістю самогону вони прокинулись і виявили,  що тепер у селі  всім заправляють жінки – і поводять вони себе точнісінько так, як чоловіки...


Дітям 23 лютого, у неділю, о 12.00 покажуть музичну казку за твором Самуіла Маршака «Дванадцять місяців, або хранителі року».

Місце дії вистави – чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцятеро братів-чаклунів, які вміють керувати силами природи... Бідна падчерка, яка в заметіль шукає проліски, і маленька вередлива королева, яка намагається підкорити своїм забаганкам навіть матінку-природу...

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Шпак 20.02.2014 11:32
"Дванадцята ніч" - мегакруто, але добре, що зараз змінили репертуар на "Думу про братів Неазовських" та "Сад Гетсиманський"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100