У ці хвилини почався розгляд апеляційної скарги у справі голови Черкаської обласної організації Юрія Ботнара, який із 28 січня перебуває під цілодобовим домашній арештом, передає кореспондент «Прочерку».

Журналісти звернулися з проханням дозволити фото-, відео- та аудіофіксацію судового процесу. Таку пропозицію підтримав і обвинувачений.

Однак прокурор прохання представників ЗМІ заперечив. Порадившись, колегія суддів дозволила лише аудіофіксацію, заборонивши фото- та відео зйомку в залі суду.

Ботнара у суді захищає його адвокат.

У залі присутні активісти партії та звичайні громадяни, які прийшли підтримати Ботнара.

На підтримку «свободівця» під стінами суду стоїть кілька десятків черкащан. Дехто із них тримає у руках український прапор.


Як відомо, в понеділок, 17 лютого, в Черкасах відбудеться засідання Апеляційного суду Черкаської області, на якому розглядатиметься справа очільника Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрія Ботнара, який з 28 січня перебуває під цілодобовим домашній арештом.

Націоналіста звинувачують за трьома статтями ККУ: організація масових заворушень, блокування та штурму адмінібудівель, зокрема Черкаської ОДА. 27 січня голову Черкаської обласної організації ВО «Свобода» затримали біля дому працівники МВС, а 28 січня суд постановив застосувати до Юрія Ботнара запобіжний захід у вигляді тримання під цілодобовим домашнім арештом на термін 2 місяці.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 незнайка 17.02.2014 13:55
Из каких соображений прокурор против видеофиксации? Опасается огласки? Чего?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Н2о 17.02.2014 13:48
мій прогноз: приговор залишуть в силі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100