Сьогодні на виконання Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», до Соснівського районного суду міста Черкаси прокурор вніс клопотання про звільнення 66 підозрюваних у вчиненні 23 та 27 січня масових заворушеннях та захопленні Черкаської облдержадміністрації від кримінальної відповідальності.

Наразі клопотання розглядаються у суді.

Як повідомлялось раніше, слідчим відділом Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в області проводилося досудове розслідування кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 294, ст. 341 КК України (масові заворушення, захоплення державних будівель).


Нагадаємо, що Генеральним прокурором України Віктором Пшонкою 16 лютого 2014 року повідомлено про введення в дію з 17 лютого 2014 року Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», який передбачає звільнення від кримінальної відповідальності та покарання осіб, які вчинили в період з 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014 року злочини, передбачені статтею 1 цього Закону, закриття відповідних кримінальних проваджень, а також звільнення від адміністративної відповідальності осіб, до яких застосовано адміністративний арешт, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Козак 17.02.2014 18:00
Те що робиться на Майданах країни,не розуміють ні "влада",ні ,на мій погляд, опозиція.Одні істерично шукають істочник фінансування,бо досі вірять що люди проплачєні,звід ти і катування,другі ,судячи з відвіден минулого тижня,почали предвиборчу гонку...Могло бути смішно,аби не було так страшно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Козак 17.02.2014 17:25
Дивився погоджувальну раду,як мило Клічко і Яценюк ручкались з Єфрємовим (Тягнибок не засвітився)Який політес,а українська кров тим часом продовжує литись.В СМІ обливають один одного брудом,а в кулуарах мило тиснуть руки.Як вони зл...нці,то чого ви руки тягнете,не бритко..Не розумію..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Козак 17.02.2014 16:05
Сьогодні багато залежить від "пари туристів",або вони переконають Меркель (дадуть чіткий план "п"ятирічки"),або все знищать своїми безпорадними просто хотєлками...Меркель,або зробить "звонок" типо "гаранту" і раз і назавжди поставить його на місце,або махне рукою,і ми лишимось з цим сам на сам...Поможи нам Бог...Врешті нам ніхто не винен,наш порятунок,наша справа,тримаймо ся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100