До старшого дільничного інспектора майора міліції Олексія Остапенка звернувся житель села Первомайське Черкаського району та повідомив, що невідомі особи пограбували його 87-річну односельчанку.

Зі слів потерпілої правоохоронець дізнався, що приблизно о другій години ночі декілька чоловіків, які перебували на підпитку, проникли в її будинок та почали вимагати гроші. Проте їх у старенької не виявилося.

Не отримавши бажаного, зловмисники зірвали з вух потерпілої сережки та швидко зникли.

На допомогу старшому дільничному черговий по райвідділу направив слідчо-оперативну групу. Постраждала описала своїх кривдників та міліціонери спільно з членами громадських формувань негайно розпочали їх пошуки. Оперативним шляхом встановили коло підозрюваних осіб. Ними виявилися 30-річний та 18-річний місцеві жителі. Хлопці після «розгульної» ночі відпочивали вдома.

У 18-річного раніше судимого юнака працівники міліції вилучили викрадені коштовності, молоток і лом, якими зловмисники вибивали двері.

Наразі зловмисників затримано. За фактом пограбування слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 voleyland 18.02.2014 09:12
Вот он, кадровый резер "Беркута"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100