«Черкаські Мавпи-01» вдало розпочали третій тур ВЮБЛ. У цьому турі чемпіонату України черкащанам випало зіграти чотири матчі у київському спорткомплексі «Авангард». Вже в першій грі підопічні Миколи Неухацького встановили вражаючий рекорд. Черкащани виграли в дніпропетровської «Самари» з різницею у 110 очок – 123:13.


Особливо вражаючими виглядають цифри заключного періоду, який «Мавпи-01» виграли з рахунком 40:2. У цьому матчі тренер дав можливість зіграти рівну кількість часу всім гравцям команди, відтак всі одинадцять гравців відзначилися набраними очками, пише «Черкаський спорт».

У другій грі черкащани теж відзначилися розгромом суперника. Цього разу болючої поразки зазнала друга команда дніпропетровського «СДЮСШОР-5». Черкащани святкували успіх з рахунком 87:36. Найрезультативнішим гравцем цього матчу став Романовський, котрий здобув 20 очок.

Нагадаємо, що до цього туру «Черкаські Мавпи-01» очолювали турнірну таблицю чемпіонату України у своїй віковій групі. Наразі у команди Миколи Неухацького шість перемог у шести зіграних матчах.

– Приємно вигравати з такою різницею «+110». Для нас це, звісно, рекорд. Причому я не впевнений, що в Україні у такому віці взагалі хтось ще вигравав з такою різницею. Але не слід забувати, що більшість гравців наших суперників були молодші, припустимо «Самара» сформована з хлопців 2002-го р. н. Окрім результату, у цих матчах ми переслідували й інші цілі. Зокрема, було завдання набирати очки всім гравцям, тому сьогодні високими були не лише цифри лідерів, а всієї команди. У цьому сезоні видно певний прогрес команди, хлопці технічно правильно виконують більшість ігрових елементів, відтак вимальовується уже певна картина баскетболу, – зазначив тренер юнацької команди «Мавп» Микола Неухацький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100