реклама

реклама

Віднині Чорнобаївську районну організацію Партії регіонів очолює голова Чорнобаївської районної державної адміністрації Василь Корнієнко. Таке рішення прийняла ХVІ конференція районної партійної організації, що відбулася 14 лютого цього року, інформує обласний сайт ПР.


Делегати конференції розглянули також питання про суспільно-політичну ситуацію в районі та прийняли відповідну Резолюцію, у якій, зокрема, зазначили:

«Ми, як і частина тих мільйонів людей, представники працелюбного і славного Чорнобаївського краю не кричимо на майданах, не закликаємо до насильства і кровопролиття, не блокуємо дороги, не захоплюємо адміністративні будівлі, не беремося за чуби, щоб довести свій патріотизм. Нам ніколи цим займатися, і це – брудна справа. Ми працюємо, як і раніше працювали наші славні хлібороби для створення достатку свого і прийдешніх поколінь».

«Ми впевнені, що політичні емоції та євромітингові пристрасті, які штучно підігрівають, вже незабаром уляжуться і поступляться місцем здоровому глузду і прагматизму, чіткому розумінню подальших перспектив розвитку держави. Ми глибоко переконані, що тільки суспільна єдність і взаєморозуміння можуть стати ефективним чинником національного прогресу, динамічного розвитку процвітаючої України, яка досягне високих європейських стандартів, займе своє місце у дружній сім’ї європейських народів», - йдеться у Резолюції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 незнайка 18.02.2014 18:32
Ну прям трибун революции Корниенко Причем ни одного слова про нетелив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дід Трохим 18.02.2014 17:39
Не іначє як в Чорнобаї інета нема. Або Корнієнко не знає як його включать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100