реклама

реклама

Дістатися до Києва автобусом станом на ранок 19 лютого неможливо.

Про це виданню «Прочерк» повідомили на автостанції «Авто-експрес» (біля палацу «Дружба народів»). Скільки ще часу не здійснюватимуться перевезення, там наразі не знають.

На автостанції, що поблизу черкаського драмтеатру та статуправління, також повідомили про припинення руху на Київ. На уточнююче запитання про причину відповіли, що справа у тому, що в столицю автотранспорт не пропускають.

Залишається можливість дістатися до Києва поїздом №148 Одеса-Київ, який від’їжджає з Черкас о 6.54 ранку, але тільки по парних числах. Наступний потяг очікується завтра, 20 лютого. Як нам повідомили на залізничному вокзалі, зі станції Шевченка на Київ поїзди ходять щодня.

Через революційні події та зіткнення із правоохоронцями, що тривають в столиці, ДАІ перекриває шляхи на в’їзд до столиці, повідомляє Українська правда. Життя.

Зокрема, перекрито Бориспільську трасу у двох місцях. Відкрита лише одна смуга. Машини перевіряють, повідомляється на сторінці Євромайдану у Facebook.

З Броварів до Києва – пропускають тільки через 1 смугу з чотирьох, решта зайняті вантажівками з піском. Цей КП можна об’їхати, повернувши направо перед КП (через заправку з газом, або через Пуховку та Зазим’я).

Варшавська траса на виїзді з Гостомеля у бік Києва засипана піском. Відкрито лише вузесенький проїзд для руху по одній машині. Аналогічна ситуація при в’їзді у Київ на КПП — там дорогу перекривають крази з піском. Усюди посилені пости ДАІ.

На виїзді з м. Обухів (Таценки) до Києва стоять три БТР і машини з піском та камінням, стоять ДАІшникик і пропускають лише легкові та маршрутки, попередньо перевіряючи.

Якщо діставатися до столиці, то краще або Ірпінською, Бучанською маршрутками, або електричками. На КП біля Пущі Водиці теж КП.

В’їзд до Києва з Вишгороду – вільний.

Черкащани в соцмережах також дають поради одне одному.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100