реклама

реклама

Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України за останні чотири з половиною місяці заборгувала за компослуги майже 15 тис грн. Ще 12 тис грн. Спілці нарахували пені на цю заборгованість. Про це повідомила голова обласної організації НСПУ Валентина Коваленко.

– Таким чином, КП «Черкаситеплокомуненерго» виставило нам рахунок в сумі майже 30 тис грн. Де творчій спілці взяти ці кошти? Можливо нас хочуть тримати на ниточці і смикати нами як маріонетками?.. Це приміщення для багатьох – ласий шматок. Тож і хочуть виселити звідси письменників, – заявляє Валентина Коваленко. – Ви знаєте, що зараз заблоковані рахунки Центральної Національної спілки письменників України. Спілка практично паралізована. Тож вона не може оплатити нам комунальні послуги. Де брати кошти, ми не знаємо.

За словами Валентини Коваленко, заступник голови обласної ради Василь Касян пообіцяв допомогти розв’язати ситуацію, зокрема, він домовився, щоб КП «Черкаситеплокомуненерго» хоча б зняло пеню.

Свій варіант вирішення ситуації пропонує голова ГО «Воля ХХІ» Назар Обідзінський:

– По-перше, можна скасувати ці борги, адже таким олігархам як Фірташ держава вільно і безкарно скасовує мільярдні борги, а тут мова йде про якісь там тисячі. Ще один варіант вирішення проблеми – направити кошти від продажу площ в будинку архітектора Городецького, де зараз знаходиться ресторан «Ботічеллі», а це кошти немалі, – зазначив Назар Обідзінський.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100