Куратор Черкаської області у Верховній Раді України від партії «УДАР» Ірина Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» висловила здивування тим, як на столичних вулицях «Беркут» щасливо співіснує з «тітушками».


«Я мчала з лікарні, де, окрім іншого, провідала хлопців, яких вчора вивозила з антимайдану, де їх до напівсмерті побили «Беркут» і «тітушки». У ВР призначена зустріч із делегацією ПАРЄ. Після лікарні, де медики борються за життя важко травмованих, де кияни стоять у волонтерській черзі – допомогти, я потрапила в іншу реальність. «Беркут» щасливо співіснує з «тітушками», які блукають Маріїнкою, нагодовані департаментом надзвичайних ситуацій, під охороною озброєних силовиків», – пише Ірина Володимирівна.


Вони, за словами пані Геращенко, «як рідна сім'я: одна мова – лайка, одні жести – непристойні, одна ненависть – Майдан, одна любов – Янукович».


«Намагалася психологічно відмежуватися від цієї картинки, щоб не заводитися. І тут, просто перед ВР я закипіла: доблєсна «беркутня» і ВВшники розважалися тим, що підпалювали прапор сотні самооборони Майдану», – обурюється Ірина Геращенко. – «Під гигання своїх, бо я не знаю, хто в чиї костюми зараз рядиться, тітушки в ментовські чи навпаки – менти одягають «адідаски» і беруть бити. Я бігла до їхнього автобуса і кричала: «Віддайте прапор!» Вони сховалися в автобусі, показуючи мені звідти непристойні жести. А їх друзі-ментушки гиготіли навколо. Урядовий квартал – в облозі тих, хто і є головною опорою цієї влади – гопників і гопників в погонах».


Фото Ірини Геращенко із соціальної мережі «Фейсбук»

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Хома 20.02.2014 00:59
А так званый черкасец кстати приехал в наш город в советское время с России, работал в силовых структурах. Своих и защищает... Эх, загнать бы его в рязанские леса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Антон 20.02.2014 00:28
Ты п........с а не черкасец!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Лютий 19.02.2014 23:09
на фото ни одной титушку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Stalker 19.02.2014 21:32
Відповідатимуть і перші і другі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Черкасець 19.02.2014 20:09
А хто стріляти почав? Я особисто бачив, навіть по онлайн відео, як почали стріляти "мирні" т...ристи. Треба просто вигнати їх всіх наф*г звідти і в схрони загнати. А ще краще - віддати ті області ПОльші, там вміють ...... спілкуватись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100