реклама

реклама

Село Маньківка на Черкащині стало ще однією гарячою точкою на мапі України, йдеться в сюжеті нічного спецвипуску «ТСН».

Імпровізований КПП на трасі Київ-Одеса селяни організували, бо їх збурила звістка, що з півдня на Київ рухаються чи то танки, чи то автобуси з «тітушками».

Активісти перевіряють автомобілі, що рухаються вбік столиці. Напоготові мешканці краю тримають палиці, каміння та коктейлі Молотова.

У темряві КПП освітлюють палаючі шини, а на дорозі лежать підготовлені імпровізовані «їжаки» для пробивання коліс. Поряд із трасою працює кухня.

Надвечір сталася трагедія: один із відчайдухів намагався зупинити дорогий автомобіль, який проігнорував вимогу зупинки на КПП. Машиною його збило насмерть. Втім, це не зупинило решту селян. Машини на північ вони пропускають лише після того, як пересвідчаться, що там немає силовиків. У мікроавтобусі з бійцями внутрішній військ народні дружинники побили вікна та спустили шини. Силовики в салоні переважно відмовчуються. Кажуть лише, що їх везли з Одеси до Києва.

Транспорт, який ігнорує вимогу зупинки, люди після смерті однодумця відразу закидують коктейлями Молотова. В такий спосіб змушують-таки зупинятися. Саме так сталося з великим автобусом, який намагався проскочити блок-пост. Йому палками й камінням побили вікна та підпалили просто на ходу. Пасажири кинулися врозтіч.

В автобусі їхали самі лише молоді чоловіки. Активісти їх виловлювали й ставили на коліна.

Частину, як вважали, «тітушок», дуже скоро відпустили додому, вказавши на зупинку в зворотному напрямку. Пізніше з'ясували, що в автобусі їхали співробітники податкової міліції з Криму. Нібито вони мали чергувати в приміщенні Нацбанку – охороняти цінні папери. Народні дружинники охороняють усіх затриманих правоохоронців і чекають нових гостей із півдня.

Раніше повідомлялося, що в Борисполі активісти розтрощили шість автобусів з кримськими силовиками.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Олександр 21.02.2014 09:55
Ось,що пишуть про це М..НТИ
Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на співробітників податкової міліції з Криму, який було скоєно на території Черкаської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління Міністерства доходів і зборів України в Криму.

Інцидент стався минулої ночі біля села Маньківка. Тут близько 400 радикально налаштованих громадян напали на автобус, що перевозив співробітників податкової міліції. Автобус, в якому знаходилося близько 50 міліціонерів, був підпалений особами, озброєними вогнепальною зброєю, арматурою, палицями. В результаті зіткнення сім співробітників податкової міліції отримали травми різного ступеня тяжкості.

Співробітники податкової міліції були направлені до Києва для участі в проведенні теоретичних і практичних навчань в рамках проведення операції "Акциз-2014", що стартувала в кінці січня.

Магнолія-ТВ.com
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Stalker 20.02.2014 15:43
Давно відома істина - посієш вітер - пожнеш бурю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Застереження 20.02.2014 12:26
Самоуправство і дикунство ніколи добром не закінчувалося
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 voleyland 20.02.2014 11:08
После тех кадров, на которых титушки вместе с "Беркутом" зверски убивают людей в Киеве, получая от этого удовольствие и снимая всё на телефоны, после обгорелых трупов раненых в Доме Профсоюзов кажется, что единственная ошибка хлопцев из Маньковки это то, что дали выйти этим зверушкам из автобуса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100