реклама
Sucurity Police

реклама

У ці хвилини в Черкасах працівники усіх установ у центрі міста масово покидають робочі місця. Про це «Прочерку» повідомили читачі.

Зокрема, повідомлення залишити місця роботи отримали працівники торговельних центрів. Так, наприклад, через події в місті закривають ТРЦ «Хрещатик-Сіті». Через це скасовують заняття в танцювальних школах, що там знаходяться. 

Черкащани збираються на площі біля драматичного театру, де почався мітинг. Через те, що світлофор на перехресті бульвару Шевченка та Дашкевича не працює вже кілька днів, – спричинило велике скупчення машин. Водії коректно пропускають один одного та сигналять.

Крім того, люди влаштовують черги біля банкоматів. Зокрема, черкащани скаржаться на відсутність готівки.

Нагадаємо, що через те, що в СБУ спалюють документи, в місті вітер розносить попіл. Забарикадувалися і обласна прокуратура, почепивши на дверях оголошення, що в будівлі триває ремонт.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 клодин 20.02.2014 17:38
ужас :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Злая 20.02.2014 17:17
Вот вам и ё-маё...
Из детсадов около 16.00 стали трезвонить родителям, чтобы срочно забирали детей, при этом предупреждали, что детей отдавать будут только мамам и папам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Влад 20.02.2014 16:25
з Одеси їде потяг до Черкас набитий озброєними "т...тушками", про це повідомили знайомі по телефону, які також в цьому потязі до Черкас повертаються...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100