реклама

реклама

Шевченківський лауреат Василь Шкляр 15 квітня відвідає Черкаси. Візит письменника, автора роману «Чорний Ворон» відбудеться у рамках всеукраїнського туру. Про це повідомляє ГО «Холодноярська ініціатива».

Програма перебування Василя Шкляра в Черкасах передбачає, зокрема, зустріч зі студентами Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, прес-конференцію автора, а також велику зустріч пана Василя з черкащанами у колишньому Будинку Політпросвіти о 18:00.

А вже в неділю, 17 квітня, за інформацією історичного клубу «Холодний Яр», розпочнуться вшанування Головного отамана Холодного Яру Василя Чучупака та його осавула Юрія Горліса-Горського, автора документального роману «Холодний Яр». Заходи відбуватимуться за таким маршрутом: Мельники – Кресельці – Гайдамацький Став – Буда. Організатори обіцяють, що людей скликатиме тулумбас Чорних запорожців. Основним дійством заходу буде реконструкція бою холодноярців з більшовиками.

Нагадаємо, що як раніше обіцяли представники «Холодноярської ініціативи», цими вихідними письменнику буде вручено народну Шевченківську премію.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100