Учора заява від міської Народної ради Черкас, куди входить громадськість та депутати від «Вільних демократів» та «Батьківщини», була вручена секретарю Черкаської міської ради Віктору Білоусову. Депутати і представники громадськості домоглися скликання позачергової сесії міської ради на сьогодні на 12.00. У порядку денному - з питання відставки виконавчого комітету і секретаря міської ради. Крім того, Народна рада звертається до депутатів Партії регіонів покинути лави партії та вийти із фракції.

Про це інформує сайт ПВД та подає текст підготовленої заяви:

Народна рада м. Черкаси

Секретарю Черкаської міської ради

Білоусову В.Ф.

Членам виконавчого комітету

Черкаської міської ради

Депутатам Черкаської міської ради

Фракція партії регіонів

Заява

"Відповідально заявляємо, що режим Януковича остаточно делегітимізований. Влада розпочала террор власного народу. Разом з тим, органи влади на місцях мають діяти в інтересах народу, а не кривавого режиму. Незважаючи на це Виконавчий комітет Черкаської міської ради на чолі з Секретарем Білоусовим В.Ф. фактично виконує команди злочинного режиму і персонально намісника Януковича на Черкащині – Тулуба С.Б.

З метою забезпечення нормальної життєдіяльності міста Черкаси, відновлення контролю за містом з боку громади, збереження життя та здоров"я мешканців Черкас Народна рада Черкас вимагає:

• Відставки Виконавчого комітету Черкаської міської ради та її Секретаря Білоусова.

• Негайного скликання позачергової сесії Черкаської міської ради для обрання нового складу Виконавчого комітету.

• Від депутатів – членів фракції Партії регіонів – персонального виходу з фракції Партії регіонів та виходу з лав Партії регіонів. В іншому випадку, вважатимемо вас співвідповідальними за злочини режиму проти власного народу. НЕ БЕРІТЬ НА СЕБЕ КРОВ НАРОДУ УКРАЇНИ!"

реклама

Коментарі  

 
-3 #20 olga 28.05.2014 20:14
білоусову пора на пенсію Таких продажних комуняк я ще не бачила. Крім того ще й визиває керівників департаменту, щоб ті всупереч закону виконували забаганки Білоусова. Викинути з тендеру або навпаки всунути когось поза конкурсом.А гроші липнуть до рук так, як Тулубу і не снилося.Геть його насмітник історії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Олександрович 21.02.2014 12:51
Під шумок хотять міську владу у свої руки замутить. І хто хоче, ті люди які вже прокралися по самі не можу, будучи у міській владі, або абсолютні бездарі-прапорноносці. Вікторе Федоровичу, тримайтеся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 voleyland 21.02.2014 12:39
Цитую стабилизец:
Цитую voleyland:
Черкасский Виктор Фёдорович конечно не злодей, но раз служил зл..дею, то должен получить по заслугам.

Федорович, возможно, и служил, но и чуркащане неплохо прислуживали. Когда Беркут стрелял в безоружных, катали тележки в супермаркетах, похудеть боялись. Теперь ждут, кому бы продаться в случае выборов.


К сожалению для Черкасс несмотря на тех многих наших земляков-героев, которые боролись в Киеве на Майдане, большинство черкащан показали себя с самой худшей стороны. Мне проще понять людей из Крыма или Донбасса, которые поддерживали Януковича по каким-то идейным соображениям или из-за недостатка информации, чем наших нейтралов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 Критика 21.02.2014 12:35
Цитую Честь:
Білоусов служив у першу чергу Черкасам, а не так як Одарич і його партія вільних демократів - своєму гаманцю

Поддерживаю! Так называемая народная рада, создана с политических проти....к вводит в оману людей. Не пойму, неужели нет своей головы и свого разума, дабы понять что Билоусов не работает на Яныка. Ужас! Фу! Стадо, а не люди! Своей головой думать надо, а не слушать Одарыча у которого всегда яро получалась заговорить зубы. НАРОДДДД ОООЧНись !!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #16 Фугас 21.02.2014 11:24
Симоненко лег под Януковича, Белоусов - под Тулуба и т.д. Надо теперь раз и навсегда запретить эту продажную партейку пролетариев-миллионеров и пособников ПР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #15 Дід Трохим 21.02.2014 11:19
Цитую Честь:
Білоусов служив у першу чергу Черкасам, а не так як Одарич і його партія вільних демократів - своєму гаманцю

БІЛОУСОВ В ПЕРШУ ЧЕРГУ СЛУЖИВ ТУЛУБУ І ЙОГО ГАМАНЦЮ, зачєм і був поставлений. А на рахунок служенія Черкасам - то хотілось би почуть пару конкретних прикладів. Може заборона мітингів? Може барикадування мерії? Може мільйон в бюджеті на свій піар?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Черкаси 21.02.2014 11:01
Черкасці, якщо сьогодні прихвостні Одарича знімуть Білоусова, то грош ціна нам. Забудьте про міські комунальні підприємства, усі вони будуть приватні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 сашко 21.02.2014 10:57
цыкаво, а група "Черкащани" одразу стане опозиційною? Радуцький і Воротник, які є головними говорунами мельникова і івакіна, будуть кумами бондаренка і булатецького? з Олеговичем в дьосна почнуть цілуватися? чи мамалига забуде як він намагався собі правдами та неправдами департамент отримати у регіоналів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 стабилизец 21.02.2014 10:53
Олегыч снова к корыту рвется ? Видать, Бродский в ...у клюет. Белоусов, держить. В Черкассах должен руководить мэр, а не чей то мэнэджэр.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 yazon din alt 21.02.2014 10:18
Цитую сесія:
Черкаський БЮТтреба негайно розігнати як прибічників цього Білоусова і кожен з них повинен понести відповідальніст ь за гріхи, в т.ч. і за побиття Автомайлану, який вони підставили. Вони зновц лізуть в міськвиконком, коли людей на майданах масово вбивають.

Они щас будут себя копытом в грудь бить и рассказывать, какие они херои... ЛЮДИ, не забывайте НИЧЕГО! Иначе - ничего и не изменится, кроме задниц в креслах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100