реклама

реклама

Екс-міністр оборони родом із Звенигородщини Анатолій Гриценко закликає Автомайдан, Самооборону Майдану та Правий сектор дати змогу регіональним силовикам залишити межі Києва. Про це Анатолій Степанович повідомив у своєму блозі на «Українській правді».

«Разом із однопартійцем-депутатом Олегом Канівцем ми зараз вивозимо із Києва підрозділи «Беркуту» – одеський, севастопольський, херсонський і вінницький, які ухвалили рішення припинити охорону Адміністрації Президента на Банковій і в колоні прямують до місць постійної дислокації», – пише Гриценко.

За його словами, відповідно до ухваленої вчора постанови Верховної Ради, крім «Беркуту», в колоні – регіональні підрозділи Південного територіального командування внутрішніх військ.

«Загальна чисельність – близько 800 осіб. А всього охорону кварталу на Банковій залишають 1100 військовослужбовців внутрішніх військ, і їдуть додому в регіони, – повідомив Гриценко.

Командири «Беркуту» публічно заявили журналістам, що вони присягали на вірність українському народу, а не окремим політикам чи олігархам.

«Вони не бояться бути звільненими з посад, але злочинних наказів своїм підлеглим не віддадуть», – запевняє Гриценко.

Депутати мають намір супроводжувати силовиків до Умані, аби уникнути конфліктів із протестантами на блок-постах по маршруту.

«Командири Беркуту і внутрішніх військ нам довірилися, і маємо зробити свою справу чесно – гарантувати їм безпеку повернення додому», – каже Гриценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Віктор 21.02.2014 18:49
Цитую небайдужа:
а черкаський лишаєтьсяв в Києві? :-?

Що скучила? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 земляк 21.02.2014 18:41
Тулуб еще не дал команду к ноге!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Вирус 21.02.2014 18:37
Повез бы их в дикие степя забайкалья. Сусанин-герой((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 небайдужа 21.02.2014 17:50
а черкаський лишаєтьсяв в Києві? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100