Присутні на Майдані Незалежності люди освистали лідерів опозиції, які вийшли до них, щоб розповісти про підписання угоди з владою України про врегулювання кризи, інформує «Українська правда».



Виступ лідера партії «УДАР» Віталія Кличка перервав один із сотників Майдану. Він вийшов на сцену і заявив, що якщо президент Віктор Янукович не піде у відставку до 10-ї ранку 22 лютого, люди підуть у збройний наступ.

Присутні на Майдані жваво підтримали цю заяву.

У цей час через натовп до сцени проносили труни із активістами, яких було вбито силовиками під час загострення сутички в Києві.

Присутні на сцені, в тому числі політики, стали на одне коліно, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Але вони не були переконливими і подальші їхні виступи продовжували освистувати.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Гість 22.02.2014 09:33
Цитую Українець:
Процес пішов,але дорога дальна. Треба дотискувати, негайно.З повними перевиборами всіх в 2014 році.Президента - весною, Раду - влітку , а решту восени.... Тоді ще можна на щось надіятись......

Ти бабло виділиш на перевибори ?! чи може підкинеш на відбудування Києва, чи нашої адміністрації ?! як ламать то всі герої, як будувать так кожен сам за себе :( всім тільки воювать бажання є !!! так їдьте в гарячі точки і стріляйте там і ламайте там, зробили в країні бардак !!! на вулиці страшно виходить :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Loki 21.02.2014 23:10
( Понятно,шо ґарант-настоящее шайзе! Каждый хочет поскорее нажать кнопку слива и смыть его из лабиринтов златоунитаза. Но быстро то только кошки родятся! То, что украинцы ако дети, хотять всё и завтра - легко заметно глядя со стороны. Может быть на это и было фсё просчитано? Сегодня вокруг вас - десятки тысяч "птенцов гнезда ґаранта", под руководством "ковпака" с партизанским отрядом его "ников","дубов" на джипах с берёзовыми битами и не только,..! Их зачем-то же любили и плэкалы все эти годы, кормили беладонной? Уволили не после, а до преступлений, переведя на нелегальное положение, выдав индульгенции? Даже если вы проскочите эту ловушку, то там точно есть ещё варианты "В","С","D"..! Коллеги сирожиного папіка, физмат закончившего если хто забыл, не ведут себя как бауэр булатецкий, а считают варианты! До настоящей "покращи" лет то 20-30 нищеты, от сегодняшней точки отсчёта! Не научитесь откладывать желания на послезавтра - вас завтра ждут новые потрясения! А сзади-то -"Империя.ru"!(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Українець 21.02.2014 22:21
Процес пішов,але дорога дальна. Треба дотискувати, негайно.З повними перевиборами всіх в 2014 році.Президента - весною, Раду - влітку , а решту восени.... Тоді ще можна на щось надіятись......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100