Сьогодні об 11.06 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Черкаській області надійшла інформація, що рибалка провалився під лід та потребує допомоги.

Фото з групи «Типичные Черкассы» соціальної мережі «Вконтакті»

Фото з групи «Типичные Черкассы» соціальної мережі «Вконтакті»


Надзвичайна подія сталася в районі пірсу річкового порту обласного центру. Чоловік перебував на відстані близько 200 метрів від берега.

На місце події терміново було направлено відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Черкаську міську комунальну аварійно-рятувальну службу, чергову зміну оперативно-координаційного центру та оперативну групу Соснівського РВ УМВС. 

На жаль, врятувати життя 60-річному чоловікові не вдалося. Тіло рибалки було доставлено на берег фахівцями відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення спільно з співробітниками Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби.

Одночасно під час проведення рятувальних робіт вдалося доставити на берег двох інших риболок, які потребували допомоги. Бійцями відділенням водолазних робіт АРЗ СП чоловіків, які, перебуваючи на кризі, через промоїну не могли повернутися, на берег було доставлено за допомогою катера на повітряній подушці «Пегас», інформують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100