реклама Делікат

Календарний план заходів другого Культурно-мистецького фестивалю «Шлях до Тарасу» у зв’язку із трагічними подіями у Києві змінено. Про це у своєму аккаунті у Фейсбуці написала Голова Громадської ради Черкас Валентина Жуковська: «У зв'язку з трагічними подіями в Україні, ми вважаємо неприпустимим проведення запланованих раніше святкових заходів у рамках фестивалю "Шлях до Тараса", присвячених 200-річчю від Дня народження Шевченка.

Віримо в те, що найближчим часом кровопролиття у державі зупиниться і ми з вами ще відсвяткуємо річницю нашого Великого Кобзаря - під мирним небом і з новими надіями на майбутнє».

Як вдалося з’ясувати журналістам мова іде про перенесення суботнього поетичного флеш-мобу, який мав відбутися у одному із торгівельно-розважальних комплексів. На думку організаторів, цей флешмоб може бути організований вже найближчої суботи 1 березня.

Також у планах організаторів – презентація нового видання Кобзаря, ілюстрованого дитячими малюнками, відібраними у рамках минулорічного фестивалю, учнівський брейн-ринг «І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь», а також фінальний гала-концерт фестивалю.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Каркар 23.02.2014 04:45
Нема в українській мові слова "відтермінований ". Відклали той фестиваль. Відстрочили. Перенесли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Вика 22.02.2014 23:28
ничего я не додавала
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Вика 22.02.2014 23:28
дрзья а где Олейник?его надо немедленно арестовать!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100