реклама

реклама Делікат

реклама

yyyaaa Верховна Рада ухвалила постанову “Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень”. Відповідно Рада усунула Януковича з посади.

За відповідний документ (реєстраційний номер 4193) проголосували 328 із 334 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.

Даною постановою призначаються позачергові вибори Президента на 25 травня 2014 року.

Як засвідчує офіційний сайт Верховної Ради України, відповідно до результатів поіменного голосування усі черкаські мажоритарники підтримали цю постанову. За позбавлення Віктора Януковича повноважень голосували представник «Батьківщини» Леонід Даценко, позафракційні Віктор Тимошенко і Михайло Поплавський та донедавна регіонали Геннадій Бобов, Володимир Зубик, Валентин Ничипоренко і Антон Яценко.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 С Миколаєнко 22.02.2014 20:49
привіт з Китаю
ну що перемогли антинародний режим УРА! портфелі поділили?одну злочинну владу поміняли на іншу? це я вже десь бачив-екскурсії по палацах, золоті монети з профілем чи то в Румунії чи то в Лівії або може бути в Іраку?на закуску-пан Тягнибок вніс пропозицію до Ради: ЗАКОНОДАВЧО ЗАБОРОНИТИ РОСІЙСЬКУ МОВУ, ВВЕСТИ КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТ Ь ЗА СПІЛКУВАННЯ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ так що сидіти буде половина ЧЕРКАС ( Хома,Loki та iншi)
зі святом ГРОМАДЯНИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 янукович 22.02.2014 19:51
Это не оппозиция, это бандиты - говорит межигорский хряк, они позорят Украину. Он что там в Харькове кокса обнюхался, Гепа с Допой постарался подогнав качественного кокса. Уб...... лицемерная двухличная. Вспомни ..... о запугивании и расправах своих оппонентов, неугодных, протестующих. С..., перестань потреблять дурь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Козак 22.02.2014 19:14
і більша половина, вчорашні риги....сволота в стаді,то ворог.ЛЮСТРАЦІЯ,ПОВНА ЛЮСТРАЦІЯ.Почнемо з Черкас,міліція, суд,прокуратура ,депутати і депутатки,всі на люстрацію,негай но.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100