реклама

реклама Делікат

реклама

Відучора Народна самооборона Правого сектору зайняла перший поверх приміщення міської ради. Там вони координують свою роботу, збирають речі, їжу та медикаменти для самооборнців, а також кошти для постраждалих на київському Майдані.

SDC14010


Міська влада надала один з поверхів добровільно на прохання Правого сектору.

Тепер вхід до мерії оберігають активісти організації. Свої обличчя вони приховують масками та балаклавами. Втім зайти в міську раду можна безперешкодно. Також будівля, як і раніше, перебуває під державною охороною.

SDC14063

Зліва біля входу в мерію тепер розташований склад провіанту. Там зберігають фрукти, консерви, чай тощо, які приносять небайдужі черкасці для підтримки самооборони. Кілька дівчат викладають продукти з коробок. Опісля їх розвозять на блокпости.

Ближче до турнікетів сидить дівчина та реєструє охочих приєднатися до Народної самооборони.

– Після того, як з’явився штаб, люди почали дуже активно записуватися. Приходять люди різних професій. Я дуже рада, що Черкаси прокинулися, це вже не те місто, що було раніше, – каже активістка Анастасія. – Зараз нам потрібні медики, щоб їм можна було зателефонувати й одразу викликати, куди потрібно.

SDC14070

За словами дівчини, на сьогодні в Черкасах Народна самооборона Правого сектору налічує близько сотні осіб.

Сьогодні вночі наші хлопці наловили тітушок. Вони перебували в міськраді. Ми з ними нормально поводилися: годували, чай давали, щоб вони не замерзали, пігулки, кому треба. Їх випустили. Тепер, крім наших, у міській раді нікого немає, – каже активістка Правого сектору Анастасія.

SDC14076

Сьогодні ввечері у Правому секторі обіцяють патрулювати місто й знову відловлювати тітушок.

Також тут стверджують, що міліція їх наразі не чіпає. Чи приєднаються правоохоронці до «народного» патрулювання містом, поки невідомо.

SDC14075

Не має тісних зв’язків Правий сектор і з представниками місцевої опозиції, декого з них вони відверто не сприймають.

реклама

Коментарі  

 
-4 #23 Виктор 23.02.2014 17:09
Скільки тут тріпачів повилазило - і ті 1м не такі, і ті не такі. Правий сектор - нормальні молоді люди, які роблять серйозну роботу по недопущенню злочиців і перевертнів знову до влади!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #22 Q 23.02.2014 13:15
Ви бачили цих людей на прес-конференції- молоді люди яких чергова політсила організовує як грубу страшилку, а це просто зміна влади з гаслами щодо націоналізації приватної власності , а їх дії на сьогодні потрібні, щоб налякати керівників всіх рівнів, деморалізувати правоохоронні органи навіть ,тих її членів які ніяким боком не були задіяні у кровопролитті.Якщо це тимчасово, а якщо ні то це анархія-"не так, а як не знаю- все руйнуй"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #21 С Миколаєнко 23.02.2014 13:09
подивився ролики де була застосована зброя зацікавив розмовний фон
розклав на частоти вийшло
що воїни розмовляють чистою англійською особливо часто вживається
слово "FUCK"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #20 Прохожий 23.02.2014 10:30
А сиру й печива на винос можна? Хоч трішечки. І ще якби баночку консерви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #19 Дрон 23.02.2014 10:12
Предлагаю правому сектору не заниматься ерундой, а заняться поисками, совсестно с МВД, убийцы пешеходов, командира титушек и руководителя "тулубюгента" Березы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #18 1 23.02.2014 09:37
смотрю сколько народу пишет негативных отзывов...и я уверен,что те,кто пишет,и дня не были на улице с страной,не ездили в Киев,а просиживали на диване и мычали с места.А если б они вышли и увидели,что делает Беркут,милиция и тд - то закрыли б рты и поддержали людей,у которых хватило смелости выйти,и отстоять свое будущее.А если вам,уважаемым,к то пишет,от того,что люди рвутся к европейской стране - плохо,нельзя будет брать взятки и воровать на работах - то чешите в Россию,нам таких людей в стране не нужно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #17 Ковпак 23.02.2014 07:32
камеру пыток уже оборудовали? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 Патріот 23.02.2014 02:04
Гнать в шию цих уродів з правого сектору. Банда сцикунів. Що вони зробили для революції
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #15 Ф 23.02.2014 01:55
Шановна редакціє! Забудьте, будь ласка, такі слова як «мер», «губернатор» тощо стосовно українських чиновників і посадовців - ТАКИХ ПОСАД В УКРАЇНІ НЕ ІСНУЄ! Не існує, відповідно і «мерії». Будь ласка, не вживайте у повідомленнях і новинах назв офіційних установ і приміщень, яких в Україні не існує.
Воно, може, з точки зору якоїсь там міфічної філології («для красного слівця», як то кажуть) так і звучить краще, але не відповідає дійсності і, крім того, породжує у людей, яким ви приписуєте ці неіснуючі посади, відчуття, що вони і справді їх займають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #14 Q 23.02.2014 00:52
Зверніть увагу на спиоок харчів -"дайте ковбасу та печиво", а як часто наші містяни їдять ту ковбасу та печиво? Черкаси не Київ- хочеш їсти-збігай додому і перекуси, опісля повертайся і далі служи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100