реклама Делікат

Колишній міністр оборони родом із Звенигородщини Анатолій Гриценко поставив під сумнів вчорашню заяву на Майдані звільненої екс-прем’єрки Юлії Тимошенко про готовність стати гарантом. Свої думки з приводу цього Анатолій Степанович виклав на особистій сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Юлія Тимошенко назвала себе гарантом дотримання вимог Майдану. Раніше Леонід Кравчук пропонував себе гарантом... Не потрібні Майдану ніякі гаранти – Майдан сам собі гарант!» – переконаний Анатолій Гриценко. – «Як Ви думаєте, кандидата на пост прем'єр-міністра кому першому подадуть на затвердження – Майдану, чи парламенту?»

На його переконання, це й буде «першим екзаменом і для нової політики взагалі, і для кандидата на пост голови уряду зокрема».

«Лише першим! Бо далі – увесь персональний склад уряду. Далі – єдиний кандидат від Майдану в президенти, в мери Києва... Час закулісних «тьорок» минув – політику на світло, на Майдан! Готуйтеся, політики, хлопці з дівчатами, до справжніх екзаменів – країна стала іншою! Настільки іншою, що Ви собі не уявляєте!) Екзамени на Майдані не будуть простими, бо Майдан – суворий вчитель. Це теж ще не всі усвідомили».

Якщо нова влада заграється, впевнений Анатолі  Степанович, Майдан її знесе так само, як Януковича. 

«Лише зробить це швидше, бо вже навчився й самоорганізувався. Щоб у тому ні в кого не було сумнівів!» – запевнив політик.


реклама

Коментарі  

 
-1 #3 С Миколаєнко 24.02.2014 07:27
«Какие же они мелкие и неадекватные. Как вы думаете, если бы Майдан спросили: ради спокойствия страны, кто должен был сейчас быстро и надежно взять армию под контроль — Анатолий Гриценко или Владимир Замана? Каким был бы приказ Майдана?» — такие слова экс-министр написал в своем блоге после назначения Радой Заманы уполномоченным по контролю за Минобороны.
БЕДНЫЙ БЕДНЫЙ ЙОРИК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Stalker 23.02.2014 22:19
Елейні промови цієї діячки ні на кого вже не справляють враження. Гриценко правий. Довіра є тільки до перевірених майданом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Громадянин 23.02.2014 21:13
Молодець Анатолій Степанович! Дійсно це так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100