реклама

реклама Делікат

реклама

Перед початком роботи сесії Черкаської обласної ради представники громадськості озвучили депутатам ряд вимог. Всі сходилися на тому, що головною подією має бути розпуск обласної ради та звернення до Верховної Ради щодо призначення виборів в області. Не забули черкаські активісти і про люстраційний список, зазначивши, що ті, хто раніше обіймали посади, не повинні працювати в новій обласній раді.

 


При цьому коли хтось спробував запропонувати на посаду голови обласної ради депутата-батьківщинівця Володимира Греся, люди засвистали його, кричучи «Ганьба!».

Також громадяни зажадали від депутатів познімати в обласній раді портрети «покращувачів».


Після виступів представників громадськості розпочалася сесія. Як завжди, з гімну України, передає кореспондент «Прочерку».

Голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк поставив на порядок денний три питання: звільнення з посади голови обласної ради, головуючого на засідання, розпуск обласної ради.


Наразі в залі зареєстровано 74 депутати.

Після виконання гімну присутні проскандували «Слава Україні», «Героям слава!» та інші патріотичні гасла.


реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Черкащанин 25.02.2014 19:08
Складено люстраційний список. А чому в ньому відсутні інші заступники Ліпандіна. Ці особи також причетні до незаконних арештів громадян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Просто громадянин 25.02.2014 18:55
А Коломієць що там робить, теж депутат регіонівський?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 БМП 25.02.2014 17:01
Пригадую свого часу Черевко заявляв, що коло влади не обовязково мають бути патріоти, аби професіонали гарні. Так от, кучмівські професіонали і Черевку і Тулубу так гарно красти допомагали, що ніхто з нових у вправності з ними не зрівняється. От вам і відповідь потрібна люстрація чи ні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Makar 25.02.2014 13:07
Рейвах там,ревах тут! Гуляємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100