реклама Делікат

Звернення черкаської організації ВО «Майдан», підтримане на сьогоднішньому мітингу, зачитав перед сесією облради і оприлюднив у «Фейсбуці» громадський активіст Анатолій Рекун.

Наводимо текст документу.

 ЗВЕРНЕННЯ

Черкаського Майдану до обласної ради та фракцій осередків політичних партій в області


З метою перенесення духу Майдану у діяльність виконавчої влади в Черкаській області, притягнення до відповідальності всіх винних у порушення базових прав людини та демократичних принципів, всіх осіб, причетних до звірств проти людства, корупції, «віджимання» бізнесу, деградації моралі в суспільстві, Черкаський Майдан вимагає від обласної ради:

1. Притягти до кримінальної відповідальності всіх винних в трагічних подіях в м. Черкаси та Черкаській обл., що відбулися в січні-лютому 2014 р.

2. Вести прозору кадрову політику, політичним фракціям відмовитися від позакулісних переговорів, забезпечити широке обговорення з громадськістю нових призначень на кадрові посади в органи виконавчої влади.

3. Приймати негайно до виконання люстраційні списки, підготовлені та подані громадським Люстраційним комітетом.

4. Призначити за поданням Майдану секретарів та помічників для обраного на сесії голови обласної ради/ виконкому.

5. Здійснити на контрактній основі фінансовий аудит обласного бюджету та управлінський аналіз діяльності Черкаської ОДА, включаючи діяльність комунальних підприємств, кваліфікованими фахівцями, яких запропонує Майдан, та доповісти про результати роботи та рекомендації на сесії обласної ради.

6. Замінити у вестибюлях обласної ради портрети «покращувачів» на фото героїв Майдану, які загинули за нашу перемогу та фото з життя Майдану.

7. Звернутися до Верховної ради України з проханням позбавити звання «Герой України» екс-губернатора С.Тулуба та після обговорення з громадськістю нагород, виданих злочинним режимом Януковича іншим діячам Черкаської обл.

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 федор принципиальный 26.02.2014 09:14
Лучший вариант,найти фуфайкина и рас......ть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 стiйкий нацiоналicт 26.02.2014 07:48
громадського активіста Анатолія Рекуна -головою призначити СБУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Громадська рада 25.02.2014 22:54
Анатолій Іванович Рекун вже конторолював діяльність влади, як заступник голови його Громадської ради та член виконкому Ради підприєців при Тулубі.
Результат ми бачимо.
Мубуть контролерів теж потрібно змінювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Ф 25.02.2014 22:06
Шановні майданівці!
Прошу Вас змінити формулювання у Вашому зверненні, оскільки я переконаний, що ніякого іншого духу, крім духу Закону і ніякої іншої букви, крім букви Закону у діяльності виконавчих органів влади бути не повинно!
Революційна доцільність ("дух Майдану") не може і не повинна заміняти Закон.
Дуже сподіваюся на те, що нова влада буде чітко діяти у повній відповідності до Закону і ніяк інакше, бо це буде, на мою думку, втратою всіх завоювань Майдану і поверненням до тієї системи, проти якої боровся Майдан, тільки тепер з новими обличчями.
Всі, хто вчинив протиправні дії, безумовно, повинні нести відповідальніст ь, але виключно у відповідності до Закону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 незнайка 25.02.2014 21:23
За январь-ноябрь 2013 население области ЗМЕНЬШИЛОСЬ на 8 с половиной тысяч человек У СБТ такое называлось ЕСТЕСТВЕННОЙ УБЫЛЬЮ в ОДА были науковцы по зоолингвистике ВЫНЫЩЕНО НАСЕЛЕННЯ-грубо звучало для уха Героя а ему нужно было награждать своих подчиненных которые тоже старались не покладая рук
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Loki 25.02.2014 21:20
Його багато кой чого можно позбавити. Во славу пророка! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100