реклама

реклама Делікат

реклама

Громадська рада Черкас вітає будь-які зміни у владі, якщо вони активізують ефективний діалог влади та громади, запевняє Голова правління Громадської ради Черкас Іван Сухарьков.

– Вважаємо, що головною передумовою такої ефективної співпраці є не стільки зміна облич, скільки зміна самих принципів функціонування влади. Громадська рада Черкас закликає міську владу в стислі терміни провести слухання з питань бюджету в максимально відкритий публічний спосіб із залученням усіх зацікавлених організацій, ініціативних груп та осіб. Саме про таку модель співпраці влади та громади послідовно виступали активісти Громадської ради Черкас. Ця позиція була підтримана 26 тисячами підписів черкащан, – зазначає пан Сухарьков.

За його словами, Громадська рада Черкас також пропонує міській владі розширити кількість запрошених, детально обговоривши питання, виступаючих та порядок ведення, відповідно до норм Статуту територіальної громади Черкас.

– Ми також наполягаємо на зміні місця проведення слухань і, як і минулого разу, пропонуємо провести ці слухання в приміщенні ПК «Дружба народів». Також Громадська рада Черкас наполягає на голосуванні резолюції громадських слухань та внесенні відповідних змін до Статуту територіальної громади міста. Останні події в державі довели, що тільки в ефективному діалозі між владою та громадою може бути знайдений компроміс та ефективні рішення. Влада, яка не чує своїх громадян, ніколи не буде ефективною. Саме тому Громадська рада Черкас вітає готовність депутатів міської ради та чиновників іти на діалог із громадою та закликає найближчим часом нормалізувати роботу міськради та виконкому, розпочавши повсякденну роботу, – зауважує Голова правління Громадської ради.

реклама

Коментарі  

 
-1 #12 Иван. 28.02.2014 00:25
Васо, если у вас противоположное мнение выскажите его (в обсуждении можно найти истину).Предложите свой план изменений которые пойдут на пользу жителям нашего города, попробуйте своими действиями изменить хоть что то. А заниматься отрицанием действий группы людей, желающих заставить власть слышать народ очень похоже на действия власти до Майдана . Вы наверно чиновник и проблемы общины для вас не актуальны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 varvar 27.02.2014 22:35
До виборів терміново потрібно через громадські слухання визначитии всі суперечливі питання в житті міста і розвитку місцевого самоврядування. Інакше до влади прийдуть "нові" люди з тими ж намірами, і буде імітація змін та пошуку вирішення проблем
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Черкащанка 27.02.2014 19:26
Підтримую, Вас Іване, цілком та повністю!!!!1Якщо б свого часу Громадська Рада на чолі з Валентиною Жуковською не наполягла б на Громадських слуханнях, депутати й досі крали собі бюджетні кошти!!!!!А зараз пора звітуватись!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 Антон 27.02.2014 15:10
Постозвін
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Интересующийся 27.02.2014 14:46
Я сотрю вам всем нравится жить в говне которым завален наш город. Лижите дальше попы "героям" Черкасс и непримеримых бойцов за деребан гордского бюджета, в лице Радуцкого, Мамалыги, Воротника и т.д. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 Q 27.02.2014 13:42
У Вінниці-Гройсман! а не Порошенко. Бізнес і влада в одних руках, ми відчули на своїй шкурі, це безкарність і свавілля. Достатньо! Тим більше ми мали такий гіркий досвід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 ДЖЕКО 27.02.2014 13:33
Типова підміна понять та маніпулювання свідомістю людей. По перше, як такої «Громадської ради» міста Черкаси не створено і називаючи себе так, вони вже вводять в оману громадян. По друге, говорячи, що «зміна облич у владі нам не потрібна – лукавлять, оскільки така зміна їм потрібна, звичайно ж на лояльні для себе обличчя, і по трете: головна їх мета - це обстоювання черкаських бізнес-інтересів Леді. А говорячи «Леді» маєм на увазі «Дядю».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Дід Трохим 27.02.2014 13:19
Цитую Васо:
О, и Жуковская уже в....ла. Видать Фирташу приглянулись Черкассы, сильно причем )))
Кстати, а кто знает, этот пан Сухарьков откуда вообще взялся? Это коренной черкащанин или "примкнувший"? :lol:

Правильно! Не пустим олігархов в наш город! Будем жить по вуха в ..., з ... дорогами, .... тротуарами, їздити на..... траліках, ну не пустим! І Дружбак поламаєм, шоб було як колись! І Петя Порошенко у Вінниці нам ні про шо не говорить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 незнайка 27.02.2014 13:13
Жизнь в Чекассах и так продолжается Хлеб выпекается вода из кранов течет троллейбусы хоть и ржавые людей возят Вернется СБТ и тебе на сцене Дружбы народов медальку вручит или всучит Дождись как горожане новых троллейбусов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Loki 27.02.2014 13:10
Тостующему хочется задать только один старинный вопрос: "В каком полку служили?"© ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100