реклама

реклама Делікат

реклама

Депутат Черкаської міської ради з групи «Черкащани» Олександр Радуцький просить представників громадськості не тиснути на депутатів. Про це він заявив на засіданні сесії, інформує кореспондент «Прочерку».

– Якщо ви будете блокувати вхід у зал засідань, на жодній із сесій ви мене більше не побачите. Депутати – такі ж люди, як і ви, – звернувся Радуцький до представників Самооборони, які заблокували вхід у зал.

Натомість своїх колег-депутатів Олександр Романович закликав складати повноваження.

– Я хочу звернутися до депутатів, які присутні в залі. Якщо на наступній сесії не збереться кворум, пропоную написати кожному заяву про припинення депутатських повноважень. Так ми змусимо Верховну Раду по місту Черкаси ухвалити рішення щодо дострокових виборів. Я впевнений, що жоден депутат тиску, який на нас чиниться, не витримає, – наголосив депутат.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Олександрович 28.02.2014 13:10
Тут з Радуцьким важко не погодитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Крук 28.02.2014 08:53
Із заявами - тут Олександр правий. Хоча він впевнений у своєму наступному депутатстві (побачивши власні рейтинги під час грудневих виборів), а от ті, хто не прийшли на сесію такої впевненості не мають, тому інстинкт самозбереження рулюватиме і надалі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100