Адміністративна колегія територіального відділення Антимонопольного комітету України надала рекомендації 10 суб’єктам господарювання, які надають послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води у Черкаській області щодо проведення коригування діючих тарифів на теплову енергію для бюджетних установ і організацій, промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання в частині складової витрат «прямі витрати» (паливно-природний газ»).

Ці дії АМКУ області здійснило з метою запобігання вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, на підставі статей 14, 16 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Підставою для рекомендацій є постанова Кабінету Міністрів України «Про зниження цін на природний газ» від 30.12.2013 р. №951 бюджетним установам та організаціям, промисловим споживачам та іншим суб’єктам господарювання з 1 січня 2014 року.

Про результати розгляду рекомендацій теплопостачальні організації мають повідомити територіальне відділення у десятиденний строк, інформують у прес-службі АМКУ області.


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 незнайка 28.02.2014 09:35
Назовите субьектов каким всучили такие рекомендации
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100