Благодійний концерт під назвою «Поспішайте творити добро» було проведено 26 лютого в Черкаській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №32.

На концерті було зібрано 3000 гривень. Вони будуть передані на лікування 12-річній Олександрі Чеберячко, яка терміново потребує трансплантації нирок та Іллюші Даценко, маленькому пацієнту (1 рік 8 місяців) Черкаського обласного центру дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

До участі в концерті були запрошені творчі колективи школи та міста: солісти школи, ансамбль «Мелодія», танцювальні клуби «Еш» та «Наталі», Школи танцю Коваленка та Оробця, Школи бального танцю «Стиль», випускниця школи Анна Лайтарова, учні дитячих музичних шкіл № 1 та № 5.

На благодійний концерт запросили гостей: лікарів Черкаського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом та медичних працівників Черкаського обласного центру дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Концерт продовжив реалізацію благодійного проекту «Від серця до серця», започаткованого у жовтні 2011 року за ініціативи шкільного євро-клубу «Креатив» та Учнівської ради. Протягом 2011-2013 років на благодійних концертах та благодійних ярмарках учнями, батьками та вчителями школи було зібрано понад 16 тисяч гривень, які передано до Черкаського обласного центру дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкологічного диспансеру на лікування онкохворих дітей, до Черкаського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом на лікування ВІЛ-інфікованих дітей та на подарунки для дітей з обмеженими можливостями – учнів школи. У концертах брали участь інструментальний ансамбль «Акварелі» та театр народних хореографічних мініатюр «Артанія» міського будинку ім. І. Кулика, танцювальні клуби «Тонус» та «Імпульс», театр танцю «Експресія».

Сергій Щербина

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100