Начальник УМВС у Черкаській області Леонід Бойко направить матеріали щодо міліціонерів, які причетні до стрілянини на блокпосту біля дамби, в департамент внутрішньої безпеки. Про це він повідомив журналістам, відповідаючи на їхні питання.

За словами Бойка, наразі вже з’ясовано, хто саме віддавав наказ стріляти на дамбі. Втім назвати прізвище міліціонер відмовився, оскільки це є таємницею слідства. Також уже відомі імена кількох рядових правоохоронців, що причетні до стрілянини.

– У Черкаси вже направлені працівники департаменту внутрішньої безпеки, які безпосередньо будуть займатися цими матеріалами, з’ясовуватимуть, як була спровокована ситуація і де працівники перевищили свої повноваження, – пообіцяв Бойко.

Начальник УМВС області зазначив, що в ту ніч на дамбі були працівники патрульно-постової служби, проте вони не стріляли й нікого не били.

– Стріляли працівники міліції, але це не ППС і не «Грифон». Це був не спецпідрозділ, а працівники міліції, переодягнені у форму спецпідрозділу: в масках і камуфляжній формі, – зазначив правоохоронець.


реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Сеня Рудик 28.02.2014 23:14
Де тепер полковник В.І.Іващенко, який на театральній площі заявив що міліція з народом? Його зразу попросили про спільне із самообороною патрулювання міста і спільну організацію блок-постів, а в той же вечір стріляли на дамбі. В результаті стрілянини один хлопець тяжко поранений. Хай Іващенко скаже що він нічого про підготовку стрілянини не знав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Нестор Іванович 28.02.2014 20:48
Язиком молоти, не каміння тягати, де арештовані?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Хома 28.02.2014 16:22
И всё таки хочу знать имена "героев"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 П... 28.02.2014 15:10
Напевно сам був там...в той час
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 стійкий націоналіст 28.02.2014 15:09
громадяни вільного міста Черкаси
всі первісні капітали формуються при скачках історії
експропріює власність нажиту неправедним шляхом нехай бізнесмени платять контрибуцію треба робити як Музичко він же Саша Білий
вперед-розділяй і володарюй
http://www.youtube.com/watch?v=FVZCTPeMsk0
http://www.youtube.com/watch?v=01is0p0mzJQ
https://www.youtube.com/watch?v=RgUmSILG2Cc
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100