реклама Делікат

Коли Василю Шкляру вручать золоту корону з трьома діамантами, то він подарує її черкаській красуні

Коли Василю Шкляру вручать золоту корону з трьома діамантами, то він подарує її черкаській красуні

Напередодні вшанування памяті холодноярських борців письменник із Черкащини, автор роману «Чорний ворон» Василь Шкляр побував у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького. Саме тут 28 листопада 2009 року відбулася перша презентація його документального роману «Чорний ворон».

Після зустрічі зі студентами письменник зізнався журналістам, що найбільше його здивувала начитаність молоді.

– Студенти – дуже милі люди. Вони глибоко знають мою творчість. Запитань від них було дуже багато: і усних, і письмових, і не лише по «Чорному воронові», а й по всіх романах. Це надзвичайно цікава молода публіка, яка запрошувала мене й на пиво, і у гуртожиток. Так вони мене розчулили до сліз, що я пообіцяв, коли мені Юрій Логуш (віце-президент Kraft International, опікун «Коронації слова» – Ред.) за найбільший серед українських письменників наклад вручить золоту корону з трьома діамантами, я проведу у місті конкурс краси і на світлу голівку переможниці надіну цю корону, – розповів пан Василь.

Ректор Черкаського університету, депутат обласної ради від Партії регіонів Анатолій Кузьмінський на зустріч із письменником не з’явився. Проте Василь Шкляр підписав для нього примірник роману.

Нагадаємо, що візит Василя Шкляра відбувається у межах всеукраїнського туру.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Світлана 16.04.2011 20:51
Це й так подвиг, що Кузьмінський дозволив Шкляру спілкуватися зі студентами....)) а якби останній почав згадувати Табачника?))...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Слава 16.04.2011 16:02
Кузьмінському не просто ганьба, а всенародний осуд за його дволикість, продажність і пристосуванство .Такі тільки й здатні,що гарно теревенити прибудь-якій владі та наживатися на студентах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Левко 15.04.2011 21:57
Кузьминському -ГАНЬБА! Він не достойний бути громадянином вільного козацького міста!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100