Колишній перший віце-спікер Верховної Ради, комуніст Ігор Калетник і депутат-регіонал, екс-мер Черкас Володимир Олійник закликали своїх колег по парламенту не співпрацювати зі «злочинною владою» та не визнавати її.

«Ми, група народних депутатів Верховної Ради України, звертаємося до вас у зв'язку з трагічними подіями в нашій країні. У нас немає сумнівів, що в столиці нашої батьківщини – у місті Києві – воєнізованими формуваннями нацистів фактично здійснено державний переворот при повній підтримці так званої демократичної опозиції і повній бездіяльності президента України», – йдеться в документі, яке є в розпорядженні російського видання «РИА-новости».

На фото – Володимир Олійник

На фото – Володимир Олійник

Автори звернення зазначають, що «розтоптана Конституція України», країну «захлеснула хвиля насильства, погромів, убивств, підпалів», вона «повільно занурюється в хаос, беззаконня і насильство».

«Верховна Рада, грубо порушуючи Конституцію, стала абсолютно нелегітимним органом влади і не відображає думку народу України», – йдеться в документі.

«Ті, хто сьогодні співпрацюють з бандитами, хто бездумно штампують у Верховній Раді антиконституційні закони, здійснюють це або через страх і під тиском, або не розуміючи суті того, що в Україні до влади рвуться фашисти», – заявляють депутати.

Автори звернення висловлюють жаль, що «так звані демократичні країни через різні санкції також вдаються до шантажу і тиску не тільки на політиків, які чинять опір беззаконню, а й членів їхніх сімей», і це робиться з метою «залякати, позбавити можливості опору».

Депутати Верховної Ради, зокрема Ігор Калетник і Володимир Олійник, у цій ситуації закликають своїх колег по парламенту, депутатів усіх рівнів, «усіх, кому дороге майбутнє нашої країни, не співпрацювати зі злочинною владою, не визнавати її», «створювати повсюди добровільні дружини для підтримки порядку», «налагоджувати між собою зв'язки і давати організовану відсіч знахабнілим фашистським бойовикам».

«Ми віримо, що коричневий жах, який обвалився на нашу країну, хвиля хаосу і беззаконня скоро підуть у минуле. Ми впевнені у здоровому глузді українського народу, який ніколи в історії не визнавав над собою владу, встановлену на багнетах. Ми не дозволимо розтоптати Конституцію країни, законні права, демократичні свободи і гарантії безпеки громадян. За скоєний державний переворот злочинців і їхніх пособників чекає невідворотне покарання», – заявили автори звернення.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #25 патріот 03.03.2014 13:54
Як боляче і тяжко дивитися на цю пристосовницьку п...ль, навіщо таких земля терпить.Сьогодні в день початку посту хай просять прощення в Небесної Сотні.Як би не такі як Олійник і йому подібні не загинули б молоді люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #24 Светлана 02.03.2014 10:23
Просто т..рь !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #23 Мила 01.03.2014 12:29
Дорогий ви наш! Недостатньо награбили, недостатньо сидiли при владi? На що ви надієтесь? Розруйнували Україну своїми руками. На вас лежить пляма крові за розстріляних та невиних хлотців на Майдані. Хватить вводити в оману людей. З політики геть! Ганьба таким політикам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #22 Marta 01.03.2014 12:22
ОТО ПОТВОРА!!!!!!!! !ДЕ СИНОЧОК,ДЕ БАТЬКО СКАЗАТИ НЕ ХОЧЕ?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #21 лютий 01.03.2014 10:52
Він,як окостенівший дебіл,на манер зека,до сих пір оперує виразами,типу бандерівці,наци сти,терористи...Жашківський недоумок,на що ти надіявся,коли гундявив разом з Колєсніченком проти України з усіх мікрофонів???Зрадника на палю!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 Аперкот 01.03.2014 10:22
Чому він не сидить на лаві підсудних ганьба таким землякам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #19 люстрація 01.03.2014 09:05
Він закликає не співпрацювати зі "злочинною владою"... Бач, який провокатор. Замість того, щоб встати на коліна і просити у людей пробачення за всі мерзотні діяння, які зробив, він ще заклики робить. Коли його притягруть до відповідальност і за сфальшований підрахунок голосів, за внесення кривавих законів? Який негідник! Він ще не заспокоюється і штовхає країну до протистояння. То може треба нарешті переглянути доцільність перебування на керівних посадах його синів? Один - прокурор Черкаського району, другий - начальничок в податковій. Непогано так діток пристосував. І рота свого брехливого ніяк закрити не може!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 Антон 01.03.2014 00:24
Жаль что на сайте цензура на мат....я бы этого .....................................яйцеголового................. в ................вы......л
Нет политического будущего у этого .........са!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 Сергій 28.02.2014 23:10
Лайно рано чи пізно спливає на поверхню... І тут дива не сталося також...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 федор принципиальный 28.02.2014 23:08
НУ когда эта свинья перестанет хрюкать,хотелос ь,чтобы,когда его поймают судить в Черкассах,посмо треть,как оно будет лизать асфальт и кляться в любви к черкащанам с**ара жирная.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100