У Черкаському обласному управлінні МВС України не можуть пояснити журналістам, чому учора на прес-конференцію керівника черкаської міліції Леоніда Бойка представників ЗМІ запрошувала колишня начальниця відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в області Наталія Таран.

Щойно представники черкаських ЗМІ побували в обласному управлінні МВС, де намагалися з’ясувати у керівництва міліції, хто ж очолює нині їх прес-службу. Журналістська спільнота категорично виступила проти того, щоб прес-службу очолила Наталія Таран, адже за час її роботи журналістам було важко отримувати коментарі від міліції. Торік влітку Наталія Таран звільнилася з цієї прес-служби та перейшла на роботу в управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ обласної державної адміністрації. Її прізвище досі вказане на сайті ОДА. Міліцейську ж прес-службу очолила Людмила Поліщук.


Проте учора саме Таран телефонувала деяким представникам ЗМІ і запрошувала на прес-конференцію до керівника міліції. Інші представники ЗМІ не були поінформовані про прес-конференцію.

– Ми категорично проти призначення на посаду керівника міліцейської прес-служби Наталії Таран, через складність роботи з нею, – повідомили сьогодні представники ЗМІ начальнику громадської безпеки МВС області Володимиру Іващенку, який вийшов до журналістів.

Для роз’яснення ситуації Іващенко викликав працівника міліцейської прес-служби Дмитра Грищенка. Той пояснив, що нині він є тимчасово виконуючим обов’язки керівника прес-служби.


– Мені повідомили, що вчора була незрозуміла ситуації з організацією прес-конференції. У зв’язку з цим Людмила Поліщук написала рапорт. Зараз я виконую обов’язки керівника прес-служби. І сьогодні ж я написав рапорт на посаду начальника прес-служби. Хто керуватиме прес-службою, вирішуватиме черкаське керівництво і погоджуватиме в міністерстві. Чому вчора декого з журналістів скликала колишня начальниця прес-служби Наталія Таран, мені невідомо. Наскільки мені відомо, сьогодні до підрозділу, який я тимчасово очолюю, Наталія Таран немає ніякого стосунку, – сказав Дмитро Грищенко.

При цьому Дмитро Грищенко пообіцяв організовувати для журналістів прес-конференції міліцейського керівництва та всіляко сприяти в отриманні інформації.


У його присутності журналісти зателефонували начальнику МВС області Леоніду Бойко, який знаходився на виїзді, та запитали про призначення Наталії Таран.

– Це неправда, що Наталія Таран повертається в прес-службу. Адже вона на пенсії. Зараз розглядається кандидатури Дмитра Грищенка, – повідомив начальник обласного УМВС.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Іван 28.02.2014 20:26
Чому вчора декого з журналістів скликала колишня начальниця прес-служби Наталія Таран, мені невідомо.


А кому відомо? Бойку??? смішні і тупі відмазки!!! скажіть прямо - вигнали Поліщук, а Таран хотіла працювати, але дізналась, що журналісти збунтувались і тому все переграли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100