реабілітаційний центр

абілітаційний центр

У Черкасах сім’ї з дітьми-інвалідами поновили бої за квадратні метри. На всіх охочих у спеціалізованому будинку не вистачає квартир. Про владнання конфлікту черкаський губернатор відзвітував на початку цього місяця. Тепер Сергій Тулуб зник, а родини потонули у чварах, ідеться в сюжеті «ВІККА-новин».

14 родин прийшли до обіцяних квартир. Під дверима вкотре сваряться із головою ОСББ. Тутешні жителі планували облаштувати на першому поверсі будинку реабілітаційний центр. І аж ніяк не додаткові квартири для нових пожильців.

Вони сказали, що будуть захоплювати це приміщення, мовляв, нашого «друга» Тулуба вже немає. Тому вони будуть тут ходити і робити, що хочуть, – розповідає голова ГО «Інваліди без житла Тетяна Новакова.

Натомість голова ОСББ «Мрія 15/1» Ірина Питель запевняє, що інформація не відповідає дійності.

Зараз розглядається питання про виділення приміщень особам, які мають пільги на першочергове отримання житла, – говорить вона.

Такі чвари в будинку для інвалідів, відколи він збудований. Квартири в ньому пристосовані спеціально під візки. Тут немає порогів, широкі коридори та двері.

Про такі умови Людмила може поки що тільки мріяти. Вона, а з нею й решта сімей, мали заселитися в нові квартири 8 березня. Проте кураторам перебудови зараз не до того. Губернатор Тулуб зник. Його заступник Михайло Коваленко, кажуть люди, третій тиждень від них переховується. Родини вирішили завершити ремонти за власний кошт і заселитися, не чекаючи офіційних запрошень. От тільки мешканці будинку проти. Мовляв, проекти на комунікації не затверджені, і сплачувати компослуги за нових сусідів вони не хочуть. Миротворчу місію в конфлікті беруться виконувати черкаські самооборонці.

– Якщо в них є всі документи, докази того, що все виконується законно. МИ зараз беремо під свій контроль і починаємо вивчати ситуацію, – каже заступник начальника штабу самооборони Олег Скалько.

Поки активісти вивчають ситуацію, а чиновникам узагалі не до цього, 14 сімей вирішують від свого не відступатися. Щоби їх не позбавили житла – пильнуватимуть його цілодобово.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #2 ворон 01.03.2014 15:36
Вам квартири потрібні саме зараз, коли країна стоїть на порозі війни? Коли почалося вторгнення іноземних військ на нашу землю? А ви влаштовуєте дрібні чвари.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Тетяна 01.03.2014 14:05
Ми члени ГО "Інваліди без житла" не розуміємо звідки береться така інформація, що заступник голови Черкаської ОДА Коваленко М.В. переховується третій тиждень від людей, і не виходить на контакт??? І виникає одне єдине питання: "КОМУ ЦЕ НА РУКУ, І КТО ЗА ЦИМ СТОЇТЬ???" БО МИ 100% СТВЕРДЖУЄМО, ЩО КОВАЛЕНКО М.В. - Є ЄДИНОЮ ЗВЯЗУЮЧОЮ ЛАНКОЮ НА ДАННИЙ МОМЕНТ МІЖ НАМИ І ВЛАДОЮ!!! І ЯК БИ НЕ ВІН, ЦЕ ПИТАННЯ ВЗАГАЛІ НІКОЛИ НЕ ВИРІШИЛОСЬ!
З ПОДЯКОЮ ДО КОВАЛЕНКО М.В., ЗА РОЗУМІННЯ І ЙОГО ПІДТРИМКУ ПРОБЛЕМ ТЯЖКОХВОРИХ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ-ВІЗОЧНИКІВ, ЗІ СТРАШНИМ ДІАГНОЗОМ ДЦП! ЧЛЕНИ ГО"ІНВАЛІДИ БЕЗ ЖИТЛА".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100