Батьки постраждалого під час стрілянини на дамбі у Черкасах 38-річного Едуарда Лагєрєва звернулися до черкащан з вдячністю за увагу до стану здоров’я їхнього сина та матеріальну допомогу, яка надійшла від друзів та волонтерів: щире батьківське спасибі! Про це пише сайт "Про головне".

Фото з сайту "Про головне"

Фото з сайту "Про головне"


У той же час вони просять активістів не ходити до нього у лікарню, адже перш за все Едуарду потрібен спокій для швидшого одужання.

Нагадаємо, 21 лютого біля дамби у Черкасах спецпідрозділи міліції без попередження обстріляли черкащан, які облаштували блокпости, аби перешкодити масовому перевезенню «тітушок». Силовики стріляли у беззбройних людей… Того вечора було чимало потерпілих, а Едуард Лагєрєв потрапив у тяжкому стані в реанімацію Черкаської обласної лікарні. Наразі він перебуває у торакальному відділенні, однак його сили ще надто слабкі, аби спілкуватися з численними активістами, які приходять до нього у палату.

Якщо хтось бажає підтримати родину, подаємо номер банківської карти батька Едуарда — Лагєрєва Володимира Олександровича: ПриватБанк 5168 7420 6801 1513

Родина Едуарда обіцяє, що, як тільки чоловік зможе поспілкуватися з пресою та з активістами, вони обов’язково всіх запросять. Однак наразі лікарі просять утриматися від особистих відвідин.

Особлива подяка лікарям, які надавали першу допомогу та зараз роблять все можливе, щоб уникнути наслідків тієї страшної події: це Кравченко Василь Миколайович та Годлєвський Денис Олегович.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Marta 01.03.2014 00:50
БАЖАЄМО НАЙШВИДШОГО ВИДУЖАННЯ !!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100