реклама Делікат

Відтепер інспектори муніципальної інспекції в Черкасах матимуть свою форму – світло-зелені сорочки з логотипом, який вже затверджений рішенням виконавчого комітету. Нову форму муніципальних інспекторів представила сьогодні директор Департаменту муніципальної інспекції Черкаського МВК Ольга Швець.

– Логотип – це меч та гілка, що в’ється навколо нього. Розташування меча вістрям догори символізує покарання, справедливість і готовність вживати жорсткі заходи впливу до порушників благоустрою. А гілка виконана в стилі орнаменту, що присутній на великому гербі міста Черкаси, що сприяє ідентифікації знаку до міста, – пояснила пані Ольга. – А заплітання меча рослиною створює відчуття спокою, лояльності і безпеки.

Як повідомила Ольга Швець, сьогодні у Черкасах в Департаменті муніципальної інспекції, де у штаті працює 20 осіб, всього 16 - інспекторів. Цього замало, однак охочих поповнити ряди інспекторів немає.

– За оголошенням, яке ми давали в газеті «Місто», прийшло біля 20 осіб. Коли я починаю розповідати, в чому полягає робота інспектора (а це піти в 6 ранку, сісти в засаді і чекати порушника, їхати в 9 годин вечора гасити підпалене листя, працювати на вихідних і при цьому ходити пішки), то після цього заявки зникають… – говорить Ольга Швець. – Я б особисто хотіла бачити серед інспекторів журналістів, а не екологів. Бо головна якість, яку повинен мати інспектор – заглянути в кожну шпаринку, володіти інформацією, бути небайдужим, вміти викласти інформацію на папері тощо.

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 Кронос 18.04.2011 11:49
Ребята с муниципальной инспекции бегают по городу с высунутім языком. Кто из знакомых не обращался, все довольны оперативностью решения проблемы. О работе других органов кроме сухих цифр мне лично ничего не известно. Экологическая инспекция говорят выезжает только по заказу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Мирослав 18.04.2011 10:44
Дивує:як люди з муніципальної інспекції можуть займатися єрундою та "імітувати" діяльність? :zzz :zzz Навіщо ваша інспекція, коли місту потрібні двірники та мусорщики? Чи в зелених ви балахонах, чи в сірих - людям ФІОЛЕТОВО.. :roll: Пропонцю: інспекцію лцікідувати та закупити на виручені кошти 5 СМІТТЄВОЗІВ та повивозити сміття! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Nord 18.04.2011 09:44
Маючи як ви кажите висосані з пальця повноваження муніципальна інспекція в день розрулює десятки питань. Якби прес-служба кожного дня висвітлювала роботу інспекції, люди б мали уяву про цей величезний обсяг роботи. Погоджуюсь з тим, що пані Оля часто перевищує свої повноваження, особливо з демонтажами. Але ж ні прокуратурі ні міліції це не потрібно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 OBZT 18.04.2011 08:20
Форма новая зеленая, а МУСОР и НЫНЕ ТАМ
И грязные раздолбанные дороги.
Не надо искать мусорные места- поедьте в лес Сосновка возле гостинницы Украина- там непаханное поле!
А начнутся майские - так отдыхающих с кострами и водкой- пруд пруди.
ходите и составляйте админпротоколы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Саша 17.04.2011 15:40
А какая за такую работу зарплата, кто знает, подскажите?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Криминалистка 17.04.2011 14:45
и как эта форма поможет работать??? не в форме дело...а в людях! а это не что иное, как очередное отмывание денег...пусть озвучат сколько они на нее списали на эту форму???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 кормчий 16.04.2011 16:31
Кудрявцев хвалит Швец))))) А еще скоро похвалят Радуцкий (плевок), Одарич, Мирза.... Ужас... кому наф. нужна єта инспекция? С полномочиями, высосаными из пальца? Оля уже договорилась до финиша - приписывает себе функции правоохранитель ніх органов)))) Сказывается дифицит образования! Инспекция - кормушка созданная для шестерок Одарича, которых он пообещал трудоустроить......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Левко 16.04.2011 13:03
Купа перевіряючих інстанцій - міліція, прокуратура, пожежники, санстанція, екологічна інспекція - і всіх ми годуємо "щоб слідкували за порядком". Тепер ще муніципальна інспекція, потім муніципальна поліція.. і пішло, поїхало, плодитись чиновництво. Навіщо, пані Олю, "заглядувати" в якісь шпаринки? Коли на кожній вулиці купи сміття (проїдьте по Благовісній,чи Їльїна), паркани та стовпи обклеєні хто зна чим. А Ви "шпаринки" шукаєте..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Коментатор 16.04.2011 10:49
А кто ещё на фото кроме Швец?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Микола Кудрявцев 15.04.2011 23:58
Бажаю успіху в роботі! Ви молодці, й ваша справа дуже корисна-що б не казали про "відсутність повноважень" та "суми стягнутих штрафів". Головне-ви наводите лад у місті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100