Народний депутат Микола Томенко закликав з трибуни Верховної Ради накласти «мораторій» на істерику і піар у сесійній залі.

Якщо у залі пленарних засідань є кандидати у президенти, а президентська виборча кампанія вже почалася, то проводьте свою кампанію на вулиці, їздіть по селах і містах… Я прошу, особливо тих людей, які «трошки в стороні» стояли під час акцій протестів, – зупинитись з гучними заявами про те, як ви любите і шануєте хлопців, які загинули. Треба не говорити про пошану, а підтримувати їхні сім’ї конкретними справами, – цитує Миколу Томенка його прес-служба.

Також він наголосив на необхідності зупинити ініціативи, які в такий непростий час ще далі роз’єднують Україну.

Такі дії в парламенті можуть зовсім роз’єднати країну і довести її до того, що ми втратимо державний суверенітет. Питання конфліктного, ідеологічного чи мовного характеру повинні виноситись в зал тільки за умов консенсусу між усіма фракціями, – вважає народний депутат.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Шо 01.03.2014 15:59
Истерично заявил Мыкола.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Чигирин 01.03.2014 13:45
Як конкретно! Чисто по-томенківськи: "если кто-то кое где у нас порой..". Микола! Кожен недолік має свої прізвище, ім'я та по батькові. А ти все скромнічаеєш, як на партзборах в радянські часи. Не втомився, Томенко, повітря колихати і коментувати все на світі, від президентських перегонів до прогнозу погоди? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 О.ЧУПРИНА 01.03.2014 13:19
З таким закликом не можна не погоджуватися.Разом з цим хочеться почути від пана Томенка його чесну й відверту думку про партійний план-задум просування Юлії Тимошенко у Президенти.Можливо тоді люди повірять Вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100