Депутати на пленарному засіданні тридцять першої сесії Маньківської районної ради шостого скликання, що відбулося 27 лютого, розглянули ініційоване активом громадськості району питання відставки діючого та виборів нового керівного складу районної ради. Всього у роботі сесії взяли участь 40 депутатів із 46.

Після тривалої дискусії, коментарів та обговорення діяльності районної ради, очолюваної Анатолієм Риженком, останній виніс на голосування питання відставки голови райради та його заступника. Усі присутні на засіданні сесії депутати, відповідно до процедури, проголосували за відставку Анатолія Риженка та його заступника Володимира Лисогори.

Голова лічильної комісії Микола Лещенко ознайомив депутатів з протоколами лічильної комісії та порядком проведення таємного голосування, після чого розпочалася процедура виборів голови районної ради, на посаду якого майданом та депутатами було запропоновано знану на Маньківщині людину Василя Онищука.

39 депутатів або 97,5 відсотка присутніх на пленарному засіданні віддали свої голоси за Василя Олександровича. Новообраний голова районної ради в свою чергу подякував, запевнив, що, як і на Майдані та упродовж усього свого осмисленого життя на Маньківщині, не шкодуватиме сил і здоров’я на благо жителів району, задля процвітання України. Потім з подання новообраного голови на голосування було внесено кандидатуру його заступника, зокрема обрано Юлію Панчук-Золотухіну, за яку відділи свої годоси 38 депутатів із 40.

По завершенню роботи першої частини пленарного засідання голова районної ради Василь Онищук та його заступник Юлія Панчук-Золотухіна виступили перед загалом та надали пропозиції щодо спрямування роботи районної ради як органу самоврядування.

Пленарне засідання тридцять першої сесії Маньківської районної ради шостого скликання продовжиться у п’ятницю 28 лютого.

Про це інформують у відділі з питань регіональної, інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації апарату райдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Маньківчанин 01.03.2014 23:46
Будуть просити ще так звану злочинну владу у допомозі бо ці, що прийшли бездарі. Один міняв акумулятори та мотори від машин на ікру та горілку, а друга це взагалі нонсенс керівництва. Ждемо покращення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Маньківчанка 01.03.2014 17:16
І де нові обличчя???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100