У той час як прес-служба Черкаської обласної організації партії «Батьківщина» повідомила про згоду керівника партії в області Анатолія Бондаренка тимчасово покерувати Черкащиною, сам Анатолій Васильович в коментарі «Прочерку» наголосив, що відмовився від такої пропозиції. Детальніше свою думку Анатолій Бондаренко виклав у соцмережі «Фейсбук».

«Шановні побратими, члени черкаської обласної народної ради, Майдане! Дякую за довіру, яку ви виявили на підтримку моєї кандидатури на посаду керівника області, але сам я не піду ні на які посади, тому що не за це ми пліч-о-пліч боролися з вами на майданах, не за посади гинуть люди, не за посади український народ піднявся з колін. Я дякую ще раз за велику довіру, я готовий вивести нашу область з кризи без посад, я буду й надалі працювати для стабілізації ситуації в країні, моя душа зараз з народом України, який в Криму, прошу вас зняти мою кандидатуру з обговорення на посаду очільника області, тому що не посада красить людину, а щоденна праця на благо нашої найкращої Черкащини!» – запевнив Анатолій Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Гонта - 2 02.03.2014 02:18
В ніч з суботи на неділю у Верховній Раді відбувається призначення керівників облдержадмініст рацій і я знаю,що Анатолія Бондаренка серед запропонованих кандидатур немає. Птиця невисокого польоту! Не той калібр!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Г.. 02.03.2014 01:56
Адекватна,поряд очна,розумна людина добре подумає чи варто зараз, в такі відповідальні часи, пертись до влади, розуміючи- відповідальніст ь занадто велика, одна особа(чи політична сила)нічого не вирішить. А БЕТМЕН-БОНДаренКо- готовий, бо йому наплювати ,що буде завтра, цей ... до всього пристосується- гнати в шию цього ГОЛОХВАСТА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Вікторія 01.03.2014 18:30
А.Бондаренко готовий керувати областю! А чому саме він? Хто так вирішив? Якщо таке рішення "довіри" стосовно Бондаренка прийняв народ, то покажіть це рішення та поясніть у який спосіб народ його прийняв! Я особисто про таке рішення не чула і не голосувала. Тому особисто я ПРОТИ. Сам по собі Бондаоренко типовий БАРИГА, який з метою наживи приймав крадений металобрухт. Крадений у громади, а тепер хоче ще й керувати обкраденою ним громадою? Чим він краще ПАПЄРЄДНІКОВ? Крім цього у мене ще є питання: "Анатолій, а ти належним чином платив податки з усіх точок по прийому металобрухту?"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 незнайка 01.03.2014 18:25
Так значит Яма за Драмтеатром уже сама на автопилоте начала приобретать современный вид?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 комент 01.03.2014 17:47
Не дай Боже цього продажнього пок****ка допустити до влади. А рветься ж як - не хоче він, а його, бідного, по його наказу пхають. ........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Шо 01.03.2014 16:01
Луч разума. Или чувство самосохранения?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100