Росія діє в Україні аналогічно тому, як вона діяла в Грузії. Коли Росія переконалася, що Україну вона не втримає, зосередила свої зусилля на Кримі.

Таку думку в коментарі «Прочерку» висловила депутат обласної ради Любов Майборода.

- Я зв’язувалася з Бахчисараєм, Ялтою – там у мене є знайомі депутати. Як мені сказали, переважна більшість кримчан не хочуть ніяких військових дій, - зазначила депутат. – І взагалі вони проти втручання Росії. Прості люди чекають літа, курортного сезону, щоб заробити собі якусь копійку.

На думку Любові Майбороди, нині відбувається «чисто російська агресія», політичний тиск на Україну керівництва сусідньої держави. Натомість прості кримчани в такій ситуації не зацікавлені.

- У цьому є певна надія. Ми бачимо, що, якщо за Євромайдан виходили в містах сотні тисяч людей, проливали кров, то в Сімферополі на площу вийшло всього кількасот людей на підтримку «русского языка». Хоча немає ніяких фактів тиску на російську мову в нашій державі, - додала депутат.

Любов Майборода вважає, що розрив стосунків з Україною для Криму буде економічною катастрофою.

- Ситуація дуже небезпечна, - вважає депутат. – Треба не допускати провокацій, звертатися до міжнародного товариства, яке в рамках Будапештської угоди має нам гарантувати цілісність держави. Але, знаючи політику Путіна, я не виключаю будь-який варіант, у тому числі й провокації щодо відокремлення Криму. Мені шкода кримчан і в тому числі кримських татар, які заслуговують на кращу долю, аніж жити під путінською Росією.

На думку Любові Володимирівни, не можна допустити, щоб Крим у майбутньому став плацдармом для просування російських інтересів на східну Україну загалом.

Депутат висловила переконання, що сьогодні жителям України слід зосередитися на виконанні повсякденних обов’язків на своїх робочих місцях.

- Я по життю – оптиміст. Вважаю, що, якщо не буде провокацій, ситуація нормалізується, - вважає Любов Майборода. – Але ми маємо бути готові до будь-яких варіантів. Тільки не до кровопролиття.

На запитання, де вона планує відпочивати влітку, Любов Володимирівна зазначила, що планувала поїхати у Форос, але тепер розглядає варіант Болгарії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Олександр Пірогов 03.03.2014 18:01
Путін доживає останні дні, Скоро будемо свідками усунення останнього найжорстокішого диктатора. Пані Любов, пам`ятаю Вас на мітингу проти російської агресії в Грузії, захоплююсь Вами :P .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Нестор Іванович 02.03.2014 00:01
Навіщо коментувати те, у чому не розбираєшся?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Чесний 01.03.2014 22:40
На шо давати коментар депутата, який не має до подій жодного відношення?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100