реклама

реклама Делікат

реклама

У Черкасах терміново створили Штаб національного спротиву. Туди ввійшли керівники всіх силових підрозділів, депутати обласної ради, керівники Правого сектору та Самооборони, а також очільники стратегічних підприємств. Тимчасово очолив штаб депутат облради, очільник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

– Якщо будуть якісь загрози і вторгнення, ми готові давати відпір зі зброєю в руках. Сьогодні усі органи в Черкасах діють, як єдиний злагоджений механізм, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Він закликав усіх чоловіків іти ставати на військовий облік у військкоматах. Також він попросив зберігати спокій, не вдаватися до провокацій і дотримуватися законодавства.

За словами Бондаренка, штаб діятиме цілодобово в приміщенні обласної ради. Там і будуть ухвалюватися усі рішення щодо життя області.

Крім того, Анатолій Бондаренко зазначив, що наразі в районах також будуть створюватися подібні штаби національного спротиву разом з владою та силовиками.

Анатолій Бондаренко також додав, що задля інформування жителів міста та області сьогодні-завтра буде виданий позачерговий номер газети «Черкаський край».

– Я звертаюся до власників рекламних щитів. Ми просимо надавати місце для інформування жителів міста, – сказав Анатолій Бондаренко.

Насамкінець він закликав усіх записуватися в народну самооборону за телефоном 093-430-43-96, 068-217-74-81.

За цим телефоном він також попросив черкащан інформувати про будь-які провокації, які можуть відбуватися в місті.

реклама

Коментарі  

 
+1 #15 Альфонс 04.03.2014 18:40
Якій ..... розвідці!!! Хіба що десь на складах, бо приїхав приодітий,відко рмлений. .............................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 Кабул 03.03.2014 00:24
Я в шоке. Сайт МВД. "Міністром внутрішніх справ в територіальних органах призначено: полковника міліції Корсуна Івана Григоровича начальником Управління МВС України в Полтавській області" :zzz . Все ясно! Должности продаются! НЕТ СОМНЕНИЙ! Негодяи! Не буду давать оценок этой личности, поскольку все-равно забанят матюки. Но уже вижу кого нужно сажать. Ни хрена вы не поняли! Неужели еще и с вами воевать в такое время? :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 ЗСУ 03.03.2014 00:03
Подивився на якомусь сайті відео, де стоїть дядько років 50, обгрузлий, з вусами. Кричить на працівників військомату, мовляв, те, що ми в списки записуємося, то фількіна грамоту, давай воювати, Україну захищати!
Ну наче все правильно говорить мужик, але спершу його мають записати, потім він має зявитися за викликом, його мають перевезти у ту військову частину, яка відповідає його військовій спеціальності. І це може бути не в Черкасах, а десь в Вінниці чи в Броварах. Потім видадуть обмундірованіє, поганяють по плацу, подивляться, що можуть, а потім уже зброю....
І хочу я подивитися на цього обрузлого, знесиленого активіста через тиждень, коли відчує солдатської каші, коли пориє окопи, коли 200 разів розбере і збере АК-74.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 призивник 02.03.2014 22:02
А яка різниця між спротивом і обороною?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Микола 02.03.2014 19:45
Цитую зраділий:
Якщо Бондаренка поставили очолювати Штаб національного спротиву, то війни точно не буде.

Це точно, він швиденько всіх продасть і втіче. Для чого ж воювати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 ВВП 02.03.2014 19:35
Виявляється, що Бондаренко служив в розвідці. Всі хто служив у військовій розвідці - КГБісти чи СБУшники. Виходить наш славетний опозиціонер - це простий сексот спецслужб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Микола 02.03.2014 19:35
З Народної самооборони, керівником якої Бондаренко призначив свого "парня", вже всі порозбігалися. Бондаренко рекрутує новий набір. Краще ідіть до Правого сектору, там більше користі і менше демагогії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Військовий 02.03.2014 19:25
Забув сказати.
Усі ці ходаки до військоматів з вимогою "дайте автомат чи кулемет, піду родіну захищати" - це все піар. Або відбувається під емоційним впливом подій. Автомат ніхто нікому не дасть. Зараз. Запамятайте раз і на завжди!
Спершу після оголошення мобілізації має бути складений список автотраспорту. Перевозити людей чимось треба! Чи ви пішки підете?
Потім звірити списки з підприємствами. Є два шляхи пошуку: перший через засоби звязки, другий - через підприємства, де є списки для мобілізації.
Третій етап - мобілізація офіцерів. Командувати юрбою, яка вимагає автомата, хтось має!!!!????
Потім викликають військовозобовя заних - рядових. Але під них мають бути сформовані заявки. Просто так прийти і сказати дай ствол - ніхто не дасть. Військова спеціальність має бути. Якщо ти звязківець, то відправлять в ПВО, якщо стрілок, то в стрілкові батальйони. Танкіста на флот не відправлять, а ВДВ в тилові частини!!!! Тому в усьому має бути порядок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 зраділий 02.03.2014 19:24
Якщо Бондаренка поставили очолювати Штаб національного спротиву, то війни точно не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Оксана 02.03.2014 19:09
До Військового
Шановний, ви при повному розумі? Чи вже хильнули, як і всі ваші побратими?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100