реклама

реклама Делікат

реклама

Брейн-ринг (відкритий краєзнавчий залік), присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, відбувся 28 лютого в приміщенні Черкаської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №24.


Ініціатором заходу став ПНЗ м. Черкас Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді. 

У змаганні взяли участь 24 команди юних шевченкознавців від загальноосвітніх навчальних закладів міста, учні 9-10 класів. 

Кожна з них повинна була пройти поетапно три форми заліку: брейн-ринг, вікторину і кросворд. Для цього працівники Центру розробили близько 100 запитань, які охоплювали знання про життєвий і творчий шлях видатного поета і художника та про найвідоміші літературні твори Кобзаря.

По закінченню заходу було підведено підсумки по кожному виду змагань, а за сумою кращих місць і загальні підсумки заліку. Отже, переможцями стали команди колегіуму «Берегиня» (ІІІ місце), гімназії №9 (ІІ місце) та ЗОШ №6 (І місце). Вони отримали грамоти та книги краєзнавчої тематики.

Залік сприяв поглибленню знань школярів про життєвий і творчий шлях Т.Г. Шевченка і долучив кожного з його учасників до святкових заходів по відзначенню 200-річного ювілею нашого славного земляка.

Сергій Щербина


реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Юстиція 03.03.2014 12:02
Лучше бы ядерную физику учили, тогда бы и Крым был бы цел, и Путин бы тихо сидел. А так 21 год уничтожали науку, образование, промышленость, вместо ученых наделали всяких лег с кузьминскими, докторов наук, гланул в СКОПУС у них одни нули. Украинские физики были одни из самых сильных в мире, почти все разбежались или разложились под воздействием ученых-кузьминских
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Краєзнавець 03.03.2014 00:56
Позитивна інформація, яких бракує в інформаційному просторі. Вже стало правилом подавати переважно "смажені" матеріали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100