реклама Делікат

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г. Шевченка запрошує черкащан та гостей міста на показ віистав 7-12 березня.

Так, 7 березня, у п’ятницю, о 18.30 на черкаській сцені йтиме трагікомедія Іона Сапдару «Натюрморт з товстим небожем».


За сюжетом, трьоє тіточок похилого віку пожертвували особистим життям заради виховання племінника. Одержимі сліпою любов'ю, вони виростили з нього безвольну істоту, яка страждає від задушливої ​​опіки. Що його врятує: любов, їжа, а може – привиди?

8 березня, у суботу, о 17.00 – травестія за п'єсою Олекси Коломійця «Фараони» «Хто у домі господар?!».


Це – вкрай смішна, майже фарсова комедія. Місце дії вистави – звичайне село в період радянської влади, де всі керівні пости зайняті виключно чоловіками. Але після однієї бурхливої ночі з піснями і великою кількістю самогону чоловіки прокинулись і виявили, що тепер у селі  всім заправляють жінки, і поводять вони себе точнісінько так, як чоловіки...

10 березня, у понеділок, о 18.30 – містерія за мотивами найзагадковішого твору Тараса Шевченка «Великий льох».

Неймовірне пророче проникнення поета в минуле, сучасне й майбутнє. Здається, всі сили космічного зла зійшлися, щоб знищити Україну, але в тому, що так сталося, є й провина самих українців усіх поколінь... Та бій на барикадах історії триває, і в цьому бої Україна, здавалося б, упосліджена, пригнічена і майже знищена, виявляється незнищенною. І таємниці цього дива жодним загарбникам не розгадати...

12 березня, у середу, о 18.30 любителям театру покажуть трагікомедію Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я».


Омелько Кайдаш про життя говорив розумно, пив собі гірку та колеса для возів лагодив. І була в нього сварлива дружина та двоє задиркуватих синів. Привели сини у хату невісток – і почалося: зранку – сварка, а навечір – бійка. І так день у день. Та й годі сподіватися на мир, коли перед нами справжнісінька кайдашева сім'я.

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100