реклама Делікат

Глава політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко прогнозує об’єднання опозиційних політичних сил до 2012 року. Про це він сказав інформаційному агентству  "Українські новини" під час вшанування героїв Холодного Яру.

"Обов'язково об'єднаємося до кінця року - це точно, на осінь ми вийдемо на це", - заявив Наливайченко.

Він зазначив, що такі переговори на даний період активно ведуться. На запитання, на якому етапі перебувають переговори про можливе об'єднання, керівник "Нашої України" відповів: "Я б сказав, на дуже активному".

Наливайченко і Коваль (історичний клуб "Холодний Яр") біля могили головного отамана Холодного Яру Василя Чучупаки

Наливайченко і Коваль (історичний клуб "Холодний Яр") біля могили головного отамана Холодного Яру Василя Чучупаки

"Більше того, уже зрозуміло, з якими політичними партнерами ми можемо починати з осені разом, як рівні серед рівних, політичну діяльність", - сказав Наливайченко.

Він зазначив, що "Наша Україна" на місцях у багатьох випадках об’єднується для спільних дій із партією "Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

"Ми зі "Свободою" об’єдналися в декількох обласних радах... там, де "Свобода" бере більшість, націонал-демократична більшість, ми об'єднали фракції в трьох областях, тому для нас жодних проблем із цим немає на регіональному рівні", - сказав Наливайченко.

Він також відзначив важливість для об'єднавчого процесу проведення спільних акцій, відстоювання спільних програм і дій із захисту інтересів громадян.

У березні Наливайченко заявляв, що "Наша Україна" веде переговори щодо об'єднання з партіями "Фронт змін", "Громадянська позиція" і Українською республіканською партією "Собор".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100