реклама

реклама Делікат

реклама

Уже двоє нардепів від Черкащини – куратор області у Верховній Раді України від партії «УДАР» Ірина Геращенко та екс-міністр оборони України та депутат ВРУ Анатолій Гриценко – повідомляють про атаки на мобільний телефон.

«Учора 21.30-23.00, сьогодні 09.00-??? Вдруге йде потужна атака на мобільний телефон. Нескінченні «дзвінки» з десятків невідомих телефонів через кожні 5-10 секунд в автоматичному режимі з одного «call-cеnter». Забивають шумом «виклик-скидання» будь-яку можливість дозвонитися комусь на мій номер, так само, як і мені, набрати чийсь номер чи написати смс. Паралельно батарея розряджається у прискореному режимі... Учора мобільний оператор пробував якось боротися, виявляти джерело атаки, потім махнув рукою – атакують сотні мобільних, не лише мій – Наливайченка, Канівця, депутатів УДАРу... Один російський журналіст саме в цей час якось пробився (з проханням коментаря щодо Криму), коли розказав йому про ці мобільні атаки, він лише гірко зітхнув: «Как же это нам до боли знакомо – кремлевско-ФСБшный почерк»... – написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Анатолій Степанович.

Про другий день атаки членів фракції «УДАР» і «Батьківщини» повідомляє й Ірина Геращенко.

«За годину – 65 дзвінків із різних номерів, очевидно роботодідзвон. Ворог не зник, а лише причаївся): Тому до всіх членів «УДАРу» зараз швидше написати, аніж додзвонитися», – також у «Фейсбуці» написала Ірина Володимирівна.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Нестор Іванович 03.03.2014 12:44
Наступний крок - путлер дасть команду на вірусну атаку на інтернет мережі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Дід Трохим 03.03.2014 12:29
Та то ми з кумом звонимо. Ви шо там, подуріли? Черкаси без голови, область без очільника, в облраді поетеса, на вулицях неомахновці. Потом нить будете - откуда расєйський флаг над городом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Смешно 03.03.2014 12:16
русофобия какая то.. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100