реклама Делікат

"Біла тінь" - це народний депутат Олійник?..

"Біла тінь" - це народний депутат Олійник?..

Міський голова Черкас Сергій Одарич сьогодні на прес-конференції висловив стурбованість з-приводу «дивної активізації знаменитого на всю Україну Соснівського районного суду». Нагадаємо, як повідомляли на минулому тижні в міськвиконкомі, 13 квітня суддя Соснівського районного суду, задовольнивши клопотання Соснівської районної ради Черкас про забезпечення позову по адміністративній справі, зупинила дію рішення міської ради «Про міський бюджет на 2011 рік» саме в частині соціальних виплат.

– Чомусь дивним чином ті питання, які стосуються роботи міста, потрапляють до певних осіб, суддів, які відомі на всю Україну своїми унікальними рішеннями, – висловився Сергій Одарич. – У мене таке відчуття, що десь там якась біла тінь бігає по коридорам. Адже, відповідно до законодавства, справи в судах розподіляються комп’ютером. Та чомусь вони випадковим чином потрапляють до конкретних суддів, які є фахівцями у питаннях збереження районних рад в місті Черкаси, в питаннях скасування виборів у місті Черкаси і в багатьох інших цікавих процесах.

Як зазначив мер, підлягає сумніву, чи міг суд брати взагалі до розгляду таке звернення.

– Бо є рішення ЦВК, яке однозначно визначає, що повноваження Соснівської і Придніпровської райрад закінчилися. У тому числі закінчилися повноваження голів цих рад пана Душка і Дубини. Водночас їхнє звернення суд бере до розгляду і відразу виносить ухвалу. Дуже дивно, що керівники районних виконавчих комітетів і керівники управлінь соціального захисту служб у справах дітей і так далі просять суд припинити фінансування соціальних виплат багатодітним, малозабезпеченим, пенсіонерам, просять суд заборонити оплачувати поховання, ремонти квартир, заміну газових плит у тих категорій громадян,  яку потрапляють під дію соціальних гарантій. Дивно, коли люди просять припинити фінансувати тих функцій,  які вона виконує. Ще дивніше, що суддя тут же виносить ухвалу, якою забороняє проводити фінансування. Ухвали на забезпечення позову виносяться тільки тоді, коли дії, які відбуваються або можуть відбутися можуть привести до незворотних наслідків. Ми впродовж трьох з половиною місяців забезпечували регулярне безперебійне фінансування всіх соціальних програм, які передбачені законодавством України. Якраз ухвала судді створює умови, коли можуть відбутися невідворотні процеси, - сказав Сергій Одарич.

О 10 ранку повинна була розпочатися позачергова сесія Черкаської міськради, що має вирішити проблему.

– Ми пропонуємо внести зміни в бюджет щоб забезпечити з сьогоднішнього дня фінансування соціальних виплат багатодітним малозабезпеченим, виплату житлово-комунальних субсидій і таке інше, – сказав мер.

реклама

Коментарі  

 
-3 #9 Войцек 19.04.2011 13:36
По суті, товаріщі, только по суті, і нікак іначє! Хоче, ой як мабуть хоче, о хтось повернутися до крісла, та тільки не омріяного, а десь через дорогу! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 воля 19.04.2011 11:11
Войцек а по сути замечания будут? или так ***?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Войцек 18.04.2011 22:49
Да здравствуєт д.В-ва! Только комітєт уполномочєн! ЦєВєКа не пройдьот! Ура, товаріщі! Дайош райони, пабольше судовіх позовів! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Саша 18.04.2011 18:35
Цитую Барабашка:
Хто не знає про ту тінь, я вас прошу...Дядько Вова is back?

Кто такой д. Вова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 OBZT 18.04.2011 15:14
Модератор, а хіба слоо "ТУПИЙ" є лайкою? на мою думку це об"єктивна характеристика самі знааєте кого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Алекс 18.04.2011 13:04
вот ***!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Это мы уже проходили 18.04.2011 12:36
*** і тут хоче сухим з води вийте, перекинуть свої викрутаси на плечі Соснівського райсуду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Барабашка 18.04.2011 11:21
Хто не знає про ту тінь, я вас прошу...Дядько Вова is back?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 OBZT 18.04.2011 11:15
Одарыч ***? ему ж объяснили, шо ЦВК не уполномочено делать такие заявы, а только Комитет Верховной Рады по вопросам местного самоуправления!
И зачем принимать такие бездарные решения, которые потом суд с такой легкостью отменяет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100