Цими вихідними в Чорнобаївському фізкультурно-оздоровчому комплексі шість команд – ФК «Білоусівка» із Драбівського району, «Айрон Трейд» із Броварів Київської області, «Профі спорт» із Золотоноші, «Хімелектробуд» із Черкас, «Нива» із Лукашівки та «Сладосвіт» із смт Чорнобай – змагалися у міжрегіональному турнірі з міні-футболу «Футбол скликає друзів» на кубок Петра Душейка.


На урочистому відкритті турніру серед почесних гостей були присутні голова районної ради Михайло Бурган, заступник голови РДА Тамара Черкас, виконуючий обов’язки селищного голови Володимир Огнівенко, Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, депутат  районної ради В’ячеслав Кравченко, Заслужений лікар України Григорій Мазур, голова районної спілки ветеранів Афганістану Юрій Батурін та почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко.

Майже кожен із виступаючих у вітальному слові  з вдячністю згадував, що за керівництва Петра Душейка Чорнобаївський район завжди зберігав передові місця як в сільському господарстві, так і в спорті.

– Де б не працював Петро Григорович, він завжди думав про майбутнє, – наголосив у своєму виступі депутат районної ради В’ячеслав Кравченко. – Саме в період його керівництва районом бурхливо розвивалося спортивне життя краю: запрацювало 29 футбольних полів, Палац спорту з басейном (до керівництва Петра Душейка заклад тривалий час не опалювався і потребував значних коштів на його ремонти), у кожному селі були відновлені та створені футбольні команди, а в господарствах введено ставки спортивних інструкторів.

В’ячеслав Михайлович також нагадав, що ФК «Колос» за 6 років виступів у чемпіонаті області не опускався нижче третього місця. Відтак, «Колос» був володарем Кубку з футболу та триразовим чемпіоном області.

– Цих рекордів ніхто не повторив, а тому вони стали досягненнями і гордістю нашого району. Все це завдячуючи підтримці і розумінню Петра Душейка. Цілий ряд футбольних турнірів, які були започатковані понад десять років, на честь земляків, які прославили свій район подвигами, чесною працею та здобутками, мають своє продовження і зараз, – зазначив пан Кравченко.


Перший традиційний удар по м’ячу зробив Петро Григорович, після чого розпочалася спортивна боротьба, у результаті якої до фіналу вийшли футбольні колективи із Броварів, Черкас, Лукашівки та Чорнобаю.

Зрештою перемогла чорнобаївська команда «Сладосвіт», яка й отримала кубок та золоті медалі.


Друге місце і срібло – в лукашівської «Ниви», бронза за третє місце дісталася молодій і перспективній команді «Айрон-Трейд» із Броварів Київської області. 

Четверту сходинку посіла черкаська команда «Хімелектробуд», п’яту – ФК «Білоусівка» Драбівського району і шосту – золотоніська «Профі спорт».

Було також відзначено грамотами та грошовими винагородами кращих гравців та суддівську бригаду змагань.

На фото – команда «Сладосвіт» (смт Чорнобай)

На фото – команда «Сладосвіт» (смт Чорнобай)


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100