У Черкасах близько 200 черкащан зібралися в Будинку політпросвіти для обрання гідної кандидатури на посаду головного міліціонера області. Проте на початку заходу помітною стала неорганізованість заходу.

Це проявилося насамперед в обранні голови зборів. Спершу запропонували кандидатури Руслана Зорі та Василя Миколенка. Обидва відмовилися. Зокрема, Зоря пояснив відмову очолити збори тим, що він поспішає на нічне патрулювання вулиць разом з правоохоронцями. У свою чергу Миколенко сказав, що не хоче бути керівником зборів, бо він їх не організовував та не знає їх тему.

Насамкінець керівником зборів обрали голову Асоціації ОСББ та ЖБК Володимира Думашка.

Інші організаційні питання також викликали численні дискусії.

Деякі учасники громадських слухань намагалися радити президії, як і що робити. Інші хотіли заслухати звіт нинішнього очільника обласного управління МВС Леоніда Бойка. однак його на зборах не виявилося, тому учасники громади почали з’ясовувати, чи кликав його хтось на збори взагалі.

Також людей цікавила тривалість заходу та кількість учасників. Одна з присутніх жінок просила пришвидшити процес, оскільки їй було шкода втраченого часу. А інші – хотіли перерахувати учасників заходу.

Деталі дивіться у ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+7 #3 збори 04.03.2014 08:31
Руслана Зорю попросили не підтримувати відставку Бойка, тому він швидко знмк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Сеня Рудик 04.03.2014 00:19
Збори організовані на найнижчому рівны. А подане відео показує тільки мляву нікому не потрійну вступну організаційну частину. Потрібно щоб прийшли претенденти, виступили , дали можливість задати питання і обговорити кожну какдидатуру...І ще не забувати в яких умовах зараз живе Україна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 nnk3 03.03.2014 21:34
А клоуни посади дiлять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100