реклама Делікат

str Два особисті срібла, бронзу і п’яте командне місце серед тридцяти трьох команд України здобули черкаські кульові стрільці у Львові. Там проходив відкритий чемпіонат України в приміщенні серед учнів ДЮСШ, СДЮШОР і УФК з кульової стрільби 1991 р. та молодше. Черкаси в цих змаганнях представляли спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2.

В особистому заліку три нагороди здобула майстер спорту міжнародного класу Тетяна Тарасенко. Вправу ГП-4 (40 пострілів стоячи з пневматичної гвинтівки) Тетяна серед 43 учасниць закінчила третьою, набравши 393очка. Другою з результатом 576 очків серед 40 учасниць наша спортсменка стала у вправі МГ-5 (60 пострілів з малокаліберної гвинтівки з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна). І ще одне срібло спортсменка з Черкас приміряла у вправі МГ-9 (60 пострілів лежачи з малокаліберної гвинтівки). У цій вправі вона серед 40 учасниць вибила 592 очка.

За підсумками всіх виступів наших семи спортсменів черкаська команда посіла п’яте місце серед тридцяти трьох, інформує прес-служба Черкаської мерії.

 Довідка: Кульова стрільба у Черкасах розвивається при комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2 (вул. 30 років Перемоги, 36, тел. 66-46-28) та комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі “Спартак” (вул. О. Дашкевича, 23, тел. 73-75-66).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100