реклама Делікат

Депутати скаржаться на суддю Мельник Президентові України

Депутати скаржаться на суддю Мельник Президентові України

Депутати міської ради прийняли рішення, щоб розблокувати фінансування соціальних виплат. Також депутати звернулись до Президента України Віктора Януковича із проханням втрутитись у ситуацію та вжити заходів щодо відновлення законності та прав територіальної громади міста. Про це інформує прес-служба Черкаської мерії.

Нагадаємо, 13 квітня ухвалою Соснівського районного суду було зупинено дію пункту 37 міського бюджету, що унеможливило виплату пільг, субсидій, компенсацій соціального характеру, які проводяться через управління праці та соціального захисту населення виконкомів Соснівської та Придніпровської районних рад.

– Людей, які потребують соціальних послуг, у Черкасах налічується близько 100 тисяч осіб, а це – третина жителів міста. Ми знайшли спосіб, завдяки якому продовжимо оплачувати допомогу інвалідам, малозабезпеченим сім’ям, компенсації, субсидії, пільги на поховання тощо. Проводитимемо ці виплати через управління праці та соціального захисту населення, внісши відповідні зміни до рішення про міський бюджет, – зазначає директор департаменту бюджетної політики міськвиконкому Наталія Джуган. – Але забезпечити заробітну плату працівникам цих управлінь зможемо лише після відміни рішення суду.

Ухвалу Соснівського районного суду винесла суддя Ірина Мельник. Виконком на це рішення подав апеляційну скаргу.

– Дивна ситуація, коли керівники райвиконкомів та управлінь праці просять суд припинити фінансувати їхні функції, – зазначає міський голова Сергій Одарич. – Дивно й те, що рішення, які стосуються життя міста, потрапляють саме до рук суддів Соснівського суду – Грабового, Пироженка та Мельник – фахівців у питанні збереження районних рад та проведення виборів.

Також, за словами Сергія Одарича, турбує те, що ухвалу про зупинення одного із пунктів рішення про міський бюджет було прийнято одразу. Хоча так оперативно рішення повинні прийматись тоді, коли затримка може призвести до невідворотних наслідків. Таким наслідком і стало саме рішення суду. Адже протягом трьох місяців бюджет діяв, усі виплати здійснювались, жодних збоїв не відбувалось. А тепер довелось вишукувати шляхи та способи забезпечення соціальних виплат.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Войцек 18.04.2011 21:18
"Наближені до народу" районні гуманоїди перестаралися, тепер їх "татко" може не схоче допомагати й відхреститься...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100